Luiza Melencu este dispărută de aproximativ 2 ani, iar judecata lui Gheorghe Dincă merge greu. Acesta nu este prost și a apelat la tot felul de tertipuri judiciare pentru a amâna verdictul final. Mama fetei, Monica, este disperată și parcă nu se mai termină acest coșmar.

Un nou membru în familia Melencu

Familia Luizei Melencu trece prin momente dificile, procesul lui Gheorghe Dincă parcă bate pasul pe loc. Cu toate acestea, există și momente de puțină fericire. Sora Luizei Melencu, Roxana, a născut anul trecut, după o sarcină cu probleme. Copilul este un băiețel și de curând a împlinit vârsta de un an.

Frumoasa familie s-a lăsat pozată și dovedește că după atâta zile negre, mai sunt și momente de fericire. Copilul a venit într-un moment greu pentru familia Luizei Melencu. Mama fetei, Monica, a trăit un adevărat coșmar, la fel ca și bunicul.

70849710 170757010730062 8644723127563059200 n
Sora Luizei Melencu, Roxana, cu soțul Florin și copilul lor.

Judecata lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

Monstrul din Caracal, cum i-a zis presă, a fost față în față cu familiile victimelor și nu a arătat nicio remușcare, ba mai mult a fost sfidător. Bunicul Luizei Melencu a ajuns la capătul puterilor și suspectează o înțelegere între Gheorghe Dincă și procurori.

Ne așteptam tot timpul la o judecată dreaptă, dar după câte văd, aici sunt anumite interese pe care instituțiile statului caută în continuare să le mușamalizeze. Sunt foarte supărat. Ne așteptam. Asta e valoarea judecătorilor de la Olt. Aici se negociază, ca la piață. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit. A făcut ce a vrut din această ședință. (…)

O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Doamna judecătoare să se lase de profesia asta, că nu e de dumneaei. O depăşesc evenimentele, problemele. Sau are şi ea ordine de la Bucureşti, ca toţi ceilalţi, să muşamalizeze acest dosar (…) Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi, a declarat acum ceva timp bunicul Luizei Melencu, potrivit evz.ro.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.