Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România. Acesta a primit cele mai puține voturi de la public, astfel că a trebuit să părăsească competiția. După ce a scăpat de presiunea concursului, Ștefan a vorbit despre relația cu Elena Marin. 

Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă așteptăm să spună asemenea lucruri, că eu m-am îndepărtat de ea.  Eu nu m-am îndepărtat de ea absolut deloc.

Ea s-a regăsit în Maria, fiind și ea față. Și nu pot eu că bărbat să mă bag în discuțiile lor. Și de acolo a
realizat ea că m-am apropiat eu mai mult de Sebi și de Zanni.

Dar sunt bărbat, nu? Nu pot să mă bag eu în discuțiile voastre pe care le aveți pe plajă. Sunt niște chestii pe care cred eu că Elena nu le-a gândit și nu le-a spus cu răutate. Dar modul că o spune și nu că mi-o spui mie în față, că nu era niciun fel de problemă.

Dar momentul în care i-o spui Mariei mă deranjează. Tocmai de aia am preferat să schimb și eu atitudinea față de ea.

Poate nu a fost corect, poate că am greșit, dar asta am simțit să fac. Și nu-mi pare rău. Nu am intrat în niciun joc. Eu mi-am spus părerea despre Elena realistica din ultimele două săptămâni, a spus Ștefan Ciuculescu, potrivit wowbiz.ro.

ciuculescu eliminat 23

În ceea ce priveşte relația cu ceilalți concurenți de la Survivor, Ștefan a vorbit în stilul caracteristic. Spre surprinderea tuturor, la aflarea veștii acesta a avut numai cuvinte frumoase despre coechipierii săi, dar și despre adversari.

Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte….este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor.

Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni.

Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele, a spus Ștefan Ciuculescu înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Din echipa Faimoșilor, săptămâna trecută au plecat doi concurenți, Ștefan Ciuculescu eliminat de public și Cosmin Stanciu trimis acasă pe motive medicale.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.