Albert Oprea a fost eliminat din competiția Survivor. Dintre cei trei concurenți propuși pentru eliminare: Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea, acesta din urmă a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a părăsit și shw-ul. Fostul războinic a plecat în lacrimi, însă înainte a avut un mesaj de transmis pentru toată lumea.

Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine, a mărturisit Albert.

Imediat după ce a părăsit competiția Albert a publicat un mesaj pe contul său de socializare: “Vă mulțumim din suflet pentru susținere necondiționată de pe tot parcursul competiției Survivor România 2021!” În ceea ce îi privește pe concurenții rămași în show, Albert a avut numai cuvinte frumoase.

Vreau să-i mulțumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești tigri din stânga și dreapta mea. Maria, îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta (…), a spus Albert Oprea.

Cum s-a bucurat Sorin după ce Albert Oprea a părăsit competiţia Survivor?

După ce Albert Oprea a fost eliminat Sorin Pușcașu a reacționat imediat că rețelele de socializare. Este știut faptul că cei doi au avut numeroase conflicte în Republica Dominicană.Sorin Puscasu

S-a făcut dreptate. Eu știu cât de mult suferă el acum că a ieșit din competiție. Eu nu mă bucur pentru el, a mărturisit Sorin pe contul său de Instagram.

Ce a spus Alin Sălăjean despre eliminarea lui Albert Oprea?

Cel mai bun prieten a lui Albert Oprea în competiția Survivor, Alin Sălăjean, a avut un mesaj de transmis după eliminarea amicului său. Cei doi au trăit clipe frumoase în Republica Dominicană și au închegat o prietenie adevărată care va ține și în țară.alin salajean

Pentru mine, el e castigatorul SURVIVOR ROMANIA 2021, pentru ca e singurul dintre Razboinici care a rezistat pana in acest moment. A indurat cat nu au indurat toti concurentii de la Survivor, ca au fost din echipa Faimosilor, ca au fost din echipa Razboinicilor.

A dat dovada de psihic tare, de bun simt, de om tare, care poate sa uite trecutul. A dat dovada de caracter fain si a dat dovada de umanitate, de spirit d echipa. As putea sa continui cu aceste realitati pana maine dimineata.

Din pacate pentru Albert, SURVIVOR ROMANIA 2021 s-a terminat in aceasta seara dar viata lui ca si persoana publica va continua si dupa aceasta emisiune, pentru ca nu ai cum sa eviti un astfel de personaj si nu au cum televiziunile sa evite un personaj si un om cum este Albert Oprea.

Ma bucur ca tot ce am declarat public in acest timp s-a adeverit si, apropo de aceste lucruri, as dori sa inchei acest InstaStory, multumindu-va voua, celor care l-ati sustinut atata timp pe Albert.

De azi inainte, buturuga nu va mai avea niciun favorit la Survivor, pentru ca eu am avut un singur favorit, de la inceput pana la sfarsit, Albert Oprea.

Sunt sigur ca aceasta relatie frateasca, care s-a creat intre noi, chiar si telepatic, va continua multi ani de acum inainte, a mărturisit Alin Sălăjean.

Marea finală Survivor România 2021 va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00.

Foto: bzv.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.