Laurențiu Reghecampf a vorbit în premieră despre divorțul de Anamaria Prodan și presupusa relație extraconjugală cu Florentina Raiciu. Înainte de acest eveniment sexi impresara a negat despărțirea de soțul ei a anunțat că Laurențiu a glumit.

Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la operă. M-a luat din fotbal. Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină… Niciodată nu cobor ștacheta. Așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată.

I-am spus lui Reghe: Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea! Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze, a spus Anamaria Prodan, după anunțul divorțului, potrivit playsport.ro.

Ana Maria Prodan 6

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre Florentina Raiciu?

În ceea ce priveşte relația extraconjugală care se presupune că a avut-o Laurențiu Reghecampf cu Florentina Raiciu, antrenorul nu a vorbit mult despre așa ceva, însă a mărturisit cum stă relația cu soția lui.

Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru SpyNews.ro.

Totodată Laurențiu Reghecampf a lămurit cum stă treaba cu presupusa amantă Florentina Raiciu.

Florentina Raiciu

Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru sursa citată mai sus.

Foto: prosport.ro, monden.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.