Liviu Dragnea pare decis să își facă partid după ce a ieșit din închisoare. Fostul lider PSD vrea să atragă din prietenii social-democraţi în noua formațiune politică, care a fost anunțată de bunul său prieten Codrin Ștefănescu. Acesta a fost secretar general la PSD când Dragnea era președinte.

Mesaj pentru Marcel! În poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi! Primului i-ai jurat credință veșnică și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica! Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al românilor! Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând în derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți în stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa. Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar încolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred în dreptate până la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

liviu dragnea 1 840x500 1

Cum se numește partidul lui Liviu Dragnea?

Marcel Ciolacu le-a spus colegilor din PSD că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu care se va numi „Alianța pentru România”.

Trebuie specificat că Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002 când a fuzionat cu PNL.

Foto: faramogul.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.