Toată lumea știe că Gigi Becali este un familist convins. Acesta are o soție frumoasă și două fete pe care le iubește fără limite. Cu toate acestea, în spațiul public a apărut informația că patronul FCSB ar fi avut o amantă celebră din show-bizul românesc.

Cine a fost amanta lui Gigi Becali?

Gigi Becali nu mai merge nici la nunți, fiindcă nu mai suportă muzica de petrecere și ascultă doar melodii bisericești. Cu toate acestea, se pare că el nu a fost un sfânt în tinerețe și ar fi avut o amantă, potrivit fostului parlamentar Cristian Rizea. Femeia este una dintre cele mai frumoase din România.

Mai târziu, după ce a ajuns după gratii, și-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanta, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București–Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul pentru celebra divă!

Stiu că acesta a încercat să „profite” și el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în „pachetul” plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă!, a susținut Cristian Rizea.

Gigi Becali 2

Ce spune Gigi Becali despre Tania Budi?

Gigi Becali s-a închinat și a râs când a auzit ce se spune despre el. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a recunoscut că a văzut o singură dată pe Tania Budi la o nuntă în Statele Unite ale Americii, însă nu au interacționat.

N-ai văzut ăla, că vezi doamne, cum îl cheamă pe ăla: Rizea. A venit nevastă-mea a și început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nuntă în America, nu am mai văzut-o în viața mea. O dată am văzut-o și nici atunci nu am vorbit cu ea, vezi doamne, Gigi Becali, combinație cu Tania Budi.

Doamne ferească-mă! Păi îmi trebuie mie femeia alta mie acuma? Doamne ferească-mă înțelegi? Minciuni. Deci te tulbură. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu? Sau că, vezi doamne, nu știu cu ce judecător eram prieteni jucam table, dar nu am văzut în viața mea pe judecătorul ăla … Nu mă mai interesează, dacă nu mai am treabă cu lumea, a spus Gigi Becali.

Tania Budi

Ce a spus Tania Budi despre relația cu Gigi Becali?

Spre deosebire de Gigi Becali, care a râs de această informație, Tania Budi a mărturisit pentru impact.ro că îl va da în judecată pe Cristian Rizea. Frumoasa blondă a spus că Rizea a tot insistat să meargă cu ea la o cafea, fiind de fiecare dată refuzat.

Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali.

L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite, a declarat Tania Budi.

Tania Budi 2

Cristian Rizea este urmărit general după ce a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de influență și s-a refugiat de mâna lungă a legii în Republica Moldova.

Foto: sport.ro, digisport.ro, wowbiz.ro și spynews.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Da ce ne intereseaza pe noi cu cine se futte becali care cand i-am cerut ajutorul pt operatia copilului meu in 2012 la Szeged sa facut k ploua…bn ca a aruncat cu bani incolo si incoace,,fara acest ajutor doctorii nu m-i l-au operat si micutul a murit.S-a destramat apoi familia si am impartit apartamentul si ceilalti 2 copii.Nu e el vinovat,de vina e statul asta si cas-ul care nu imi deconta operatia cu E112.platesc asigurarile din salar si imi moare copilul ca nu v-or sa mi-l opereze ordinarii fara bani.Becali arunca cu bani incoalo-incoace dar la mesajele mele nu a raspuns desi a vazut stirile despre micutul meu atunci.Mersi frumos,nu ma intere de el ori amantele lui.Haide UTA,jos wcsb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.