Cum se purta Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu? Detalii șocante

0

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una complexă. Vedeta TV a publicat pe rețelele sociale poze cu ea, după ce fusese bătută de fostul ei soț. Ba mai mult, Bianca a susținut că a depus și plângere la Poliție.

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca s-a cuplat cu băiatul lui Bădălău de la PSD. Surprinzător este faptul că, menajera lui Bodi a declarat pentru Antena Stars că Bianca nu a fost bătută niciodată de fostul soț.

Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare, a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate, pentru sursa citată mai sus.

Este Alex Bodi implicat în cazul de la Caracal?

Cine spune adevărul?

Menajera a mărturisit că atât Bianca Drăgușanu cât și Alex Bodi sunt două firi puternice, care nu lăsau de la ei și mereu se contrau. Multe dintre discuții erau despre gelozie.

Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar am auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn.

Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă, a adăugat menajera afaceristului Alex Bodi pentru sursa citată.

Foto: impact.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri