Elena Chiriac, finalista de la Survivor România ediția 2022, a povestit cât de grea a fost viața în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că la întoarcerea în țară se simțeaciudat, după atâta timp departe de civilizație.

A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume.

Nu trebuia să mă uit la mesaje. Tot oamenii m-au dus până în finală, chiar dacă au fost și hateri. S-a spus inclusiv că tatăl meu lucrează la Pro TV. Tatăl meu nu lucrează la Pro TV, a lucrat în presa sportivă mult timp, până recent. Sunt sinceră până la final, a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Cum și-a caracterizat Elena Chiriac foștii colegi de la Survivor?

Fosta Faimoasă a fost întrebată de colegii de la Survivor și a fost rugată să îi caracterizeze. Aceasta nu s-a sfiit să vorbească în stilul propriu și să folosească cuvinte dure.

Cătălin Zmărăndescu: sensibil. Am vorbit la finala si dupa finala, dar dupa ce am venit din Republica Dominicana…

CRBL: e mișto.

Laura: sora mea.

Mari Fica: finuță.

Andreea Tonciu: irelevantă.

Emil Rengle: bârfitor.

Alex Delea: simpatic.

Otilia Bilionera: ciorbă.

Marian Drăgulescu: tăia cocos, facea boluri din cocos. Au fost niște momente în care au fost niște tensiuni în echipă, eu îl apreciez pe Marian Drăgulescu pentru ce a făcut în gimnastică, însă ce am spus despre el în concurs a fost ce am simțit despre el ca om. Acum îmi pare rău că am jignit.

Natalia: luptătoare, a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Survivor România sezonul al III-lea s-a încheiat, iar câștigătorul a fost desemnat Alex Delea, după ce publicul l-a votat în defavoarea Elenei Chiriac. Supraviețuitorilor Alex a plecat acasă cu 100.000 de euro, marele premiu, plus încă 20.000 de euro pentru cât a stat în emisiune.

Foto: b1tv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.