Dan Șucu, în vârstă de 60 de ani și acționarul majoritar al echipei Rapid, nu a ezitat să își exprime dezamăgirea și nemulțumirea după înfrângerea suferită cu scorul de 1-3 în fața echipei Poli Iași, în etapa a 27-a a SuperLigii.

Verdictul său sincer a fost clar: „N-am arătat ca o echipă care își dorește campionatul!”. Omul de afaceri a făcut această declarație în urma analizei jocului echipei sale din partida disputată în ”Copou”. A evidențiat faptul că Rapidul nu a reușit să transmită imaginea unei formații hotărâte să cucerească titlul în acest sezon.

Mai mult decât atât, Dan Șucu a ales să își exprime respectul față de jocul prestat de echipa adversă, Poli Iași, felicitându-i pentru performanța realizată în acea întâlnire.

”N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări echipei adverse! Au fost foarte puternici”, a spus Dan Șucu, la finalul meciului cu Poli Iași, potrivit sport.ro.

Cristi Săpunaru a recunoscut că este vinovat

În ceea ce privește declarațiile lui Cristi Săpunaru, acesta a fost deschis în a-și asuma vina pentru una dintre greșelile care au condus la golurile echipei adverse. Săpunaru a explicat că gafa sa a fost generată de condițiile de iluminare de pe teren. A fost momentan „orbit” de lumina puternică atunci când a ridicat privirea pentru a urmări traseul balonului și a efectua o degajare.

”Îmi cer scuze, meciul ăsta l-am pierdut eu, nu l-a pierdut echipa. A venit mingea în nocturnă, am făcut acea gafă și i-am băgat în meci. Asta este, se întâmplă, mergem mai departe.

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu era acea gafă, nu aveam nicio problemă, ei nu avuseseră nicio ocazie până atunci.

Am pierdut un punct și jumătate și vom recupera”, a spus Cristi Săpunaru.

În concluzie, Rapidul traversează o perioadă dificilă, iar reacția lui Dan Șucu evidențiază nivelul de așteptare ridicat din partea conducerii clubului. Echipa are acum nevoie de o analiză profundă a problemelor și de regăsirea determinării necesare pentru a reveni în lupta pentru titlu în SuperLigă.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.