Mihai Stoica, unul dintre conducătorii de la FCSB, a adus în atenția suporterilor întâlnirea crucială cu FC Botoșani, programată duminică la ora 20:00 și transmisă în direct la Digi Sport 1. Într-un apel către fanii echipei, Stoica a subliniat importanța susținerii din partea acestora și a analizat evoluția formației din Botoșani sub comanda antrenorului Bogdan Andone.

”Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat de liderul galeriei FCSB-ului pe rețelele sociale.

O veste bună și o veste rea pentru FCSB

Conducerea FCSB se confruntă cu o dilemă în centrul defensivei, având în vedere absențele notabile. După ce Alexandru Pantea a suferit o accidentare care îi încheie sezonul, echipa s-a văzut în imposibilitatea de a se baza pe el pentru respectarea regulii U21. În meciul anterior cu „U” Cluj, în centrul defensivei au evoluat Ovidiu Popescu și Siyabonga Ngezana, întrucât Joyskim Dawa se afla în Franța alături de soția sa, recent devenită mamă.

Cu toate că Dawa s-a întors în țară abia vineri și va avea doar două antrenamente cu echipa înaintea duelului cu FC Botoșani, este aproape sigur că va fi titular. Cu toate acestea, incertitudinea privind starea medicală a lui Siyabonga Ngezana adaugă o notă de neliniște. Sud-africanul a părăsit antrenamentul de joi înainte de termen și s-a antrenat separat vineri dimineață. Există șanse reale ca Ovidiu Popescu să fie din nou în centrul defensivei.

Problemele defensive nu se opresc aici, deoarece Vlad Chiricheș și Denis Haruț sunt încă indisponibili din cauza problemelor medicale. Cu toate acestea, există o veste bună pentru echipă, deoarece Alexandru Băluță s-a recuperat și este apt de joc înaintea duelului cu FC Botoșani. Atacantul, care a fost indisponibil la meciul cu „U” Cluj, se antrenează normal și aduce o opțiune valoroasă în linia ofensivă.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoșani este alcătuită din Târnovanu – Antwi, Ovidiu Popescu, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman. Cu toate acestea, Mihai Stoica ține să sublinieze că susținerea suporterilor este esențială în aceste momente dificile și că echipa are nevoie de sprijinul lor pentru a depăși provocările și a obține un rezultat pozitiv în confruntarea cu FC Botoșani.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.