Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a confirmat interesul clubului pentru Louis Munteanu (21 de ani), atacantul aflat în prezent sub contract cu Fiorentina. Întrebat despre posibilitatea ca tânărul fotbalist să ajungă în Giulești în această perioadă de mercato, Șucu a declarat ferm că și-l dorește pe Munteanu în echipă.

Performanțele lui Louis Munteanu, văzute și de Dan Șucu

Louis Munteanu a impresionat în sezoanele 2022/2023 și 2023/2024, fiind împrumutat de Fiorentina la Farul. Evoluțiile sale bune în SuperLigă l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din România, inclusiv Rapid și FCSB.

Dan Șucu a recunoscut că Rapidul se confruntă cu o concurență serioasă în lupta pentru semnătura lui Munteanu, având în vedere că și Gigi Becali, patronul FCSB-ului, și-a exprimat interesul pentru jucător.

”Nu suntem în competiție doar cu FCSB, ci suntem în competiție cu toate cluburile. Cea mai înverșunată competiție este cu echipa de pe primul loc. Da, ni-l dorim pe Louis Munteanu! 

(n.r. Reporter: Dar nu este o competiție cu Gigi Becali?) Cum să nu fie o competiție? Este o competiție între Rapid și FCSB”, a spus Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă.

Posibilități de transfer

Pe lângă interesul din partea Rapidului și FCSB-ului, pentru Munteanu există și varianta de a rămâne la Fiorentina. Deși presa italiană sugera inițial că atacantul va pleca aproape sigur de la club în această vară, ultimele informații indică faptul că Munteanu va fi reevaluat de Fiorentina în perioada următoare.

Astfel, Munteanu ar putea avea șansa de a fi inclus în lotul primei echipe a Fiorentinei, după o evaluare amănunțită a performanțelor sale. Decizia finală privind viitorul său va fi luată după această evaluare.

Gigi Becali a anunțat că a făcut deja o ofertă de 1,3 milioane de euro pentru Munteanu în urmă cu trei săptămâni, dar încă nu a primit un răspuns din partea Fiorentinei. Becali a declarat că așteaptă un răspuns până pe 14 iunie, când este programată reunirea echipei FCSB.

”Despre Louis Munteanu nu am ce să vă spun că nu am primit niciun răspuns, nimic, nimic, de trei săptămâni niciun răspuns.

Nu mă interesează, am făcut o ofertă și acum aștept, ce pot să fac? Aștept până la reunire”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Situația transferului lui Munteanu rămâne incertă, cu multiple posibilități deschise pentru tânărul atacant. Atât Rapidul, cât și FCSB speră să-l aducă în echipă, în timp ce Fiorentina va decide în curând dacă va păstra jucătorul în lotul său. Viitorul lui Munteanu se va clarifica în următoarele zile, pe măsură ce Fiorentina finalizează evaluările și răspunde ofertelor primite.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.