Dan Șucu nu mai acceptă greșeli la Rapid. După o serie de speranțe și investiții masive, fanii echipei au fost aruncați într-un coșmar în actualul play-off al Ligii I. Cu promisiuni de titlu în sezonul centenarului clubului, suporterii așteptau cu sufletul la gură să vadă echipa triumfând. Însă, realitatea a fost crudă și amară pentru giuleșteni.

Măsurile anunțate recent au împânzit clubul cu un aer de incertitudine și neliniște. Dan Șucu, acționarul majoritar, a lansat un val de schimbări radicale, iar informațiile despre viitorul echipei au început să curgă cu repeziciune. Plecarea președintelui Daniel Niculae a fost doar începutul, iar surse din interior sugerează că acesta nu va fi ultimul dezmăț în cadrul clubului.

„Că tot vorbeam că mai există un singur şef la Rapid şi ăla e Şucu, înţeleg că în momentul ăsta, în club, dar nu mă refer la zona tehnică neapărat, la antrenori, pur şi simplu la toate nivelurile de acolo…

Oamenii sunt panicaţi. Am informaţii că Şucu va tăia în carne vie şi îi va da pe foarte mulţi (n.r. – afară). Nu o spun în sens negativ, că nu face bine”, a anunţat Dan Udrea, în cadrul emisiunii Minutul 91, potrivit orangesport.ro.

Dan Șucu face curățenie la Rapid

O revoluție se profilează în culisele giuleștene pentru sezonul următor. Investițiile uriașe ale lui Șucu au adus cu sine așteptări pe măsură, însă performanțele sportive au fost sub așteptări. Echipa a ratat toate obiectivele, părăsind prematur Cupa României, ieșind din lupta pentru titlu încă din startul play-off-ului și pierzând și locul european pentru sezonul viitor.

Șocul a fost resimțit în special în rândul angajaților. Frica și incertitudinea s-au instalat la Rapid odată cu declarațiile tranșante ale lui Dan Șucu. Potrivit dezvăluirilor făcute de moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, atmosfera din club este una tensionată, iar schimbările sunt inevitabile.

Daniel Niculae, fostul președinte, a fost unul dintre cei vizati de criticile lui Șucu. Despărțirea de Niculae a stârnit deja reacții aprinse, iar replica acestuia nu s-a lăsat așteptată. În ciuda eforturilor, echipa Rapid a încheiat pe ultimul loc în play-off, cu doar 29 de puncte, o diferență imensă față de campioana FCSB.

Ultima etapă a stârnit speranțe pentru giuleșteni. Întâlnirea cu liderul de campionat, un meci cu o miză mică, ar putea aduce prima victorie în acest play-off și ar putea fi un moment de răscruce pentru echipă. Rămâne de văzut cum vor influența schimbările din conducere și atmosfera tensionată din interiorul clubului performanțele echipei în viitorul sezon.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.