Pasionați de filme ștințifico-fantastice au motive de bucurie. Pe Netflix rulează un serial care i-a captat pe toți abonații. Este vorba despre The Signal. Creația cinematografică are doar patru episoade a câte 60 de minute fiecare. Se poate spune că este un film artistic tăiat în patru părți. Cert este că oamenii din întreaga lume îl vizionează la greu, fiindcă finalul a fost magistral.

Trebuie precizat că, în ultima perioadă, Netflix a introdus în platformă o serie de filme și seriale foarte bune, iar creatia The Signal este una dintre ele. Încă de la început pelicula te captează și te pune pe gânduri, fiindcă doi astronauți întorși din spațiu dispar brusc. Apropiații acestora pun tot felul de întrebări și pe măsură ce se înaintează în poveste apar tot felul de detalii surprinzătoare.

the Signal

Serialul The Signal de pe Netflix i-a captat pe abonați

Nu vă spunem ce se va întâmpla, fiindcă este bine să descoperiți singuri. Un lucru îl putem relata, totuși, deoarece poate fi văzut și în trailer. Filmul este o capodoperă cinematografică germano-engleza cu un final care vă va pune pe gânduri. Cert este că pot exista mai multe variante și fiecare poate avea propriul scenariu.

Seinfeld a realizat și un film ”despre nimic”

Din păcate, așa cum spuneam mai sus, creația artistică are doar patru episoade și te captează din primele minute. Personal mi-aș fi dorit să fie mai lung, mai ales că și personajele au fost carismatice și și-au interpretat bine rolurile. Ba mai mult, acțiunea a fost foarte bine pusă în scenă, dovedind că cei din spatele camerelor de filmat au fost niște profesioniști desăvârșiți.

Încă un lucru demn de remarcat a fost faptul că scenariul ștințifico-fantastic lasă multe semne de întrebare legate de umanitate și rolul nostru în Univers. Suntem sau nu singuri? Există Dumnezeu? Toate aceste întrebări fac parte din povestea acestui film. Vă recomandăm să îl vizionați și să reveniți cu comentarii la noi pe site, digilive.ro, să ne spuneți părerea dumneavoastră.

Foto: netflix.com și pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.