Clubul de fotbal Rapid se află în centrul unui scandal de proporții, după ce Daniel Niculae, președintele echipei, a fost implicat într-un dosar care vizează introducerea ilegală a materialelor pirotehnice pe stadion.

Evenimentele au luat amploare atunci când Dan Șucu, reprezentantul clubului, a organizat o conferință de presă pentru a discuta despre situația delicată. Însă, acesta a fost nevoit să facă lumină și asupra implicării unei firme în securitatea stadionului Giulești. Atunci când a fost pus sub presiunea întrebărilor cu privire la legătura acestei firme cu liderul galeriei Rapidului, Șucu a intervenit pentru a clarifica situația.

Astfel, a fost dezvăluit faptul că firma responsabilă pentru paza stadionului Rapid – Giulești poartă numele de BBK Guard Security Escort SRL, iar printre membrii conducerii se numără și Liviu Ungurean, fostul lider al galeriei rapidiste. Informații recente indică faptul că Ungurean s-a retras din funcția de acționar în noiembrie 2023, dar rămâne unul dintre beneficiarii reali ai firmei, împreună cu finul său, Marius Fifială, cunoscut sub numele de „Bocciu”.

„Noi suntem chiriași pe stadionul Giuleși. Îl preluăm cu cel mult 24 de ore înainte de meci. Nu avem nici cea mai mică cunoaștere legat de ce se întâmplă pe acest stadion când noi nu suntem aici. N-am nici cea mai mică idee despre această cameră. Acest stadion aparține Clubului Sportiv Rapid. Trebuie să vorbiți cu proprietarul stadionului despre firma de pază pe care a angajat-o”, a spus Dan Șucu.

Cu toate acestea, surse din anturajul lui „Bocciu” sugerează că Ungurean ar continua să influențeze activitatea firmei din umbră, chiar dacă acțiunile au fost transferate către un apropiat numit Niculescu Constantin. De asemenea, fratele mai mare al lui Ungurean, Claudiu, îndeplinește funcția de inspector de securitate la aceeași firmă.

Această situație ridică semne de întrebare asupra transparenței și eticii în conducerea clubului Rapid. Mai mult decât atât, informațiile despre trecutul turbulent al celor implicați, cum ar fi scandalul din 2015 de la Pro Rapid, aduc în discuție preocupările legate de siguranța și buna desfășurare a activităților clubului.

În fața acestor dezvăluiri, Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a recunoscut că există o problemă de imagine, dar a refuzat să ofere comentarii mai detaliate în acest moment.

„Da. Se cheamă BKK Security sau ceva de genul ăsta… Nu știu dacă e firma lui (n.r. a lui Liviu Ungurean). Sigur că există o problemă de imagine. Dar mi-e foarte greu să spun ceva acum. Sunt niște informații uluitoare, e o chestiune absolut fantastică. Nu-mi vine să cred, parcă e un film SF. Așteptăm să fie lucrurile mai clare un pic”, a declarat Bogdan Vasiliu pentru iamsport.ro.

Cu toate acestea, reacțiile și preocupările din partea oficialilor clubului reflectă gravitatea situației și necesitatea unei investigații amănunțite pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de conducerea și securitatea clubului Rapid.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.