În contextul pregătirilor pentru viitorul sezon, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, și-a dezvăluit intenția fermă de a-l aduce la echipă pe tânărul talentat Louis Munteanu. Cu toate acestea, calea către realizarea acestui transfer este presărată cu obstacole, iar patronul se confruntă cu dificultăți semnificative.

La doar 21 de ani, Louis Munteanu și-a făcut simțită prezența în tricoul Farului, impresionând cu performanțele sale pe teren. Cu toate acestea, la finalul sezonului, acesta este așteptat să se întoarcă la clubul său de origine, Fiorentina. O astfel de mișcare ar putea să complice planurile lui Gigi Becali, care își dorește să îl aibă sub comanda sa în sezonul următor.

Încercând să își îndeplinească dorința, latifundiarul din Pipera a recurs la o tentativă neobișnuită: contactarea legendarului Gică Hagi pentru a facilita transferul. Cu toate acestea, planul lui Becali pare să aibă șanse reduse de reușită, întrucât procesul de transfer este complex și implică mai mulți factori.

„L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ține de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Așa e moral, așa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult». Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Așa e. Știi ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România”, spunea Gigi Becali.

Louis Munteanu departe de România

Cu toate acestea, speranțele nu sunt pierdute complet. Acționarul minoritar al Farului, Ciprian Marica, a anunțat că pregătește o ofertă pentru a-l transfera definitiv pe Munteanu. Dacă italienii vor fi de acord, există șanse ca tânărul internațional să rămână în țară, alăturându-se echipei campioane en-titre. Chiar și așa, acest lucru implică eforturi financiare considerabile din partea conducerii Farului.

În luna precedentă, Gigi Becali a confirmat interesul său pentru Munteanu și a dezvăluit că a pus la cale un plan pentru a reduce prețul de transfer. Totuși, pentru a-l duce la îndeplinire, are nevoie de sprijinul lui Hagi și a altor factori implicați în această tranzacție.

„Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

În concluzie, deși există dorința fermă din partea lui Gigi Becali de a aduce la echipă pe Louis Munteanu, procesul de transfer se dovedește a fi dificil și plin de obstacole. Cu toate acestea, implicarea tuturor părților interesate ar putea fi cheia pentru realizarea acestei achiziții semnificative pentru echipa FCSB.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.