Într-un jurnal exclusiv pentru Libertatea, Daniel Pavel oferă o privire din culisele celui mai intens show de supraviețuire, Survivor All Stars. Prezentatorul de la PRO TV dezvăluie strategiile concurenților rămași în competiție și lupta lor pentru supraviețuire, dar și sentimentul puternic de dor de casă care îl încearcă și pe el.

Update 28.03 – Războinicii au jucat aceeași carte ca Faimoșii. După ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoșii le-au propus pentru eliminare pe Ana Pal și Alexandra Ciomag, însă Războinicii o salvează pe Ana Pal, astfel că următoarea propusă a fost Ana Porgras. Zanni a tremurat de emoții, însă Ana Porgras a eliminatorie pe Alexandra Ciomag.


Cu mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană, departe de cei dragi, Daniel Pavel recunoaște că dorul de casă este copleșitor. Cu toate acestea, prezentatorul se concentrează asupra responsabilităților sale la filmările pentru Survivor All Stars, dedicându-și întreaga energie și atenție pentru a asigura desfășurarea spectaculoasă a show-ului.

”Uneori când privesc data din calendar, nu-mi dau seama cât de mare este viteza cu care trece timpul. Privesc în urmă și-mi dau seama că deja au trecut mai bine de două luni și jumătate de la momentul în care coboram din avion și mă îndreptam spre cazarea care îmi este casă, spre locul în care filmăm și în care simt că adrenalina mea ajunge la cote înalte cu fiecare zi.

Totodată, observ cum joia aceasta s-au încheiat deja primele 10 săptămâni de difuzare din sezonul suprem și când știu că datorită vouă, a celor de acasă, am fost lideri de audiență de fiecare dată, zâmbesc și sunt sigur că totul merită. Că fiecare zi în care soarele a ars puternic, în care am simțit o ploaie puternică sau în care o filmare s-a-ntins până noaptea târziu a meritat”, a declarat Daniel Pavel pentru sursa citată mai sus.

Daniel Pavel a spus că Survivor este mereu surprinzător

În jurnalul său, Daniel Pavel dezvăluie și strategiile intricate pe care concurenții le-au pus în aplicare în săptămâna recent încheiată. O schimbare semnificativă în competiție a fost plecarea Mariei Chițu, care a părăsit competiția în ediția 30, difuzată pe 21 martie.

„Ați avut parte în ceea ce ați urmărit zilele acestea de una dintre cele mai mare întorsături strategice văzute în toți acești ani de Survivor. Tribul roșu a luat o decizie pe care puțini o vedeau venind și au folosit simbolul imunității ascunse… pentru un adversar.

Vă spun sincer, deși știam că este posibil și acceptat de format, tot am rămas surprins când am auzit că vor merge până la capăt cu această idee. De acolo, nimic nu a mai fost la fel – nominalizările au fost diferite, iar eliminarea a ajuns să fie de partea unei persoane care nici nu era inițial în gândurile colegilor pentru a fi pe listă. Dar așa e la Survivor, niciodată nu poți ști ce va urma și niciodată nu te poți pregăti pentru următoarea zi”, a declarat Daniel Pavel pentru sursa citată mai sus.

Chiar dacă se află în Republica Dominicană alături de viitoarea sa soție, Ana, Daniel Pavel mărturisește că dorul de casă devine din ce în ce mai apăsător pe măsură ce timpul trece. Cu toate acestea, prezentatorul obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în timpul filmărilor, oferindu-le o fereastră în lumea plină de provocări și tensiune a Survivor All Stars.

Într-o luptă continuă pentru supraviețuire și adaptare la condițiile aspre din Republica Dominicană, Daniel Pavel și concurenții se străduiesc să ofere un spectacol captivant și imprevizibil în fiecare episod. Jurnalul său pentru Libertatea este o fereastră către această aventură epuizantă, dar plină de satisfacții și recompense.

Alex Delea ar putea pleca acasă din cauza accidentării

„Aveam noi un duel între băieți, care aleargă mai repede, și nu cred că era momentul… Era întuneric, pietriș, nu vedeai nimic. Tot am zis să băgăm un sprint și m-am cam împiedicat la final și mi-am spart genunchiul, am căzut cu genunchiul pe o piatră ascuțită. Îmi pare foarte rău și mi-e frică tare”, a declarat Alex Delea, de pe patul de spital, la Survivor All Stars.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Este fascinant sa afli din culisele jurnalului lui Daniel Pavel toate strategiile si surprizele din cel mai intens show de supravietuire, Survivor All Stars. Ma impresioneaza faptul ca prezentatorul isi dedica intreaga energie si atentie pentru a asigura desfasurarea spectaculoasa a acestui show, in ciuda dorului puternic de casa pe care il recunoaste ca il simte. Este incurajator sa stim ca, datorita lui si a echipei sale, am avut parte de una dintre cele mai mari intorsaturi strategice si ca, datorita suporterilor de acasa, am fost lideri de audienta in fiecare saptamana. Dorul de casa poate fi coplesitor, dar in acest caz, este depasit de entuziasmul si pasiunea lui Daniel Pavel pentru ceea ce face. Iti multumesc pentru ca ne aduci mereu o raza de lumina si ne oferi o fereastra catre lumea plina de provocari si tensiune a Survivor All Stars! Sper ca vei continua sa ne tii la curent cu tot ceea ce se intampla si sa ne inspiri cu energie si determinare. Felicitari pentru munca ta si efortul urias pe care il depui in acest show, ai tot respectul meu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.