Emisiunea ”Chefi la Cuțite” a luat o întorsătură neașteptată, lansându-se într-o formulă complet nouă. Cei trei jurați-vedete, care au fost figura centrală a emisiunii timp de 10 ani, au fost înlocuiți de alți patru colegi. Cu toate acestea, debutul sezonului 13 a fost unul cu un succes moderat, confirmat și de cifrele audiențelor.

În timp ce emisiunea își schimba direcția, foștii jurați de la „Chefi la Cuțite” par să exploreze noi orizonturi și să facă ceea ce nu au făcut niciodată înainte. Această schimbare este privită ca un moment istoric de către fanii lor, deoarece dezvăluie o altă fațetă a personalităților lor.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, mai apropiați ca niciodată

În trecut, relația dintre cei trei chefi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu – părea a fi marcată de rivalități și tensiuni, chiar dacă în fața camerelor de filmat păreau a fi cei mai buni prieteni. Deși colaboraseră ani de zile și au format un trio puternic la Antena 1, Scărlătescu a dezvăluit într-un podcast că nu erau, de fapt, prieteni în viața reală.

„Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia-s călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar pe YouTube.

Cu toate acestea, schimbarea majoră survenită anul acesta, odată cu plecarea lor de la trustul Antenelor și înlocuirea lor în emisiune, a adus o transformare surprinzătoare. Această situație i-a unit într-o manieră neașteptată. Chiar dacă nu au fost vreodată prieteni adevărați, așa cum a mărturisit Scărlătescu, acum lucrurile s-au schimbat complet. Au devenit, practic, inseparabili.

Ultima dovadă a acestei noi dinamici a fost o excursie la pescuit pe care toți trei au făcut-o împreună, însoțiți de partenerele lor de viață. Scărlătescu a împărtășit această experiență pe rețelele de socializare, marcând un moment de adevărată camaraderie între cei trei foști colegi.

Astfel, deși nu au ieșit niciodată împreună la o bere, așa cum a subliniat Scărlătescu, această nouă etapă din viața lor demonstrează că prietenia poate apărea în cele mai neașteptate circumstanțe și poate supraviețui chiar și schimbărilor majore din viață.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.