Prezentatorul Survivor, Daniel Pavel, are o pasiune secretă și oarecum înfricoșătoare. Atunci când nu se află în jungla Dominicană, ”domnul Dan” are mai multe pasiuni, iar despre una dintre ele a vorbit prietena lui, Ana Maria Pop, care l-a dat de gol. Se pare că Daniel Pavel are o afinitate pentru macete și are acasă mai multe modele, pe care le tratează cu foarte mare grijă.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile și recent au fost invitați în podcastul lui Jorge. Cei doi au povestit despre cum s-au cunoscut și despre cum decurge relația lor de iubire, dar și pasiunile lor secrete.

Ana Maria Pop: ”Da, dar nu doar în vacanță și nu doar cu cuțitul, are o macetă în fiecare dormitor acasă. Acasă la noi are o macetă la noptieră și 6 săbii diferite din culturi diferite, are trei cuțite în fața televizorului. Unul e de la tata, două achiziționate de el, unul e din Ucraina.”

Daniel Pavel: ”Nu știi niciodată ce trebuie să tai. Trebuie să tai gheața, e vorba doar de un interes pur istoric. Îmi place să văd cum gândeau războinicii, luptătorii, și apoi e o chestie de colecționare”.

Ana Maria Pop: ”Eu sunt fan așa ceva, repet, părinții mei sunt militari, tata e general, mama e colonel. Mereu am avut în casă lucruri de genul, tata are o colecție de săbii, scuturi, pe tema asta se înțeleg foarte bine ei doi”, au spus cei doi.

Iubita lui Daniel Pavel vrea să lucreze în televiziune

Iubita lui Daniel Pavel, Ana, se ocupă de imaginea prezentatorului Survivor, însă a mărturisit că ar dori să lucrez în televiziune.

„M-am gândit mai de mult să intru în televiziune când am făcut actoria. Pe lângă asta, profesia mea de bază e cea de avocat. Cu asta mă ocup, pe lângă managementul și o parte din PR-ul lui Daniel. Mi-ar plăcea, dacă ar veni o propunere, aș evalua-o. Mi-ar plăcea să prezint ceva ce nu e într-un studio, probabil un reality-show, dar nu în stilul Survivor, ceva mai feminin, mai pe emoție, pe lifestyle. Nu că la Survivor n-ar fi emoție”, a povestit Ana, pentru Fanatik.ro.

Foto: bzi.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.