O nouă săptămână și noi provocări atât pentru concurenți cât și pentru jurați. Probele vor deveni din ce în ce mai complicate, iar caracterele puternice vor răzbate putând să facă față stresului.

Update 19.09 – A treia amuleta a fost disputata la greu, însă doar unul a ieșit câștigător. Toți se așteptau ca Sorin Bontea să fie primul, însă lucrurile nu au stat asa.

„E prima și ultima oară când pot să spun felicitări pentru preparate, au fost toate uimitoare. Însă, preparatul câștigător este cel de scaloppine”, a fost vestea dată de Valentin Butnaru, care a crezut că va înmâna bomba cu amulete lui Sorin Bontea, însă Florin Dumitrescu a fost câștigătorul.


Cel de-al patrulea competitor la confruntarea Chefilor este Bogdan Alexandrescu, iar amuleta oferită ca premiu are un avantaj cu greutate. ”Asta-i rea! Cine-a câștigat amuleta asta a câștigat și duelul. Cam așa s-a întâmplat de fiecare dată!”, a comentat Sorin Bontea.

Așadar, jurații își vor da toată silința pentru a crea acea farfurie pe gustul Andreei Raicu, vedeta invitată la degustare în această seară. ”Cred că v-a fost foarte greu să gătiți pentru mine, fiindcă v-ați gândit că Raicu nu mănâncă nimic. Dar nu este deloc așa! Ador să mănânc și să experimentez tot felul de combinații culinare”, a declarat Andreea Raicu, au scris cei de la tvmania.ro.

Foto: tvmania.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.