Darius Olaru are drum liber să plece în străinătate. FCSB se pregătește să facă față unor posibile schimbări majore în echipă, pe măsură ce clauzele de reziliere ale unor jucători cheie sunt aduse în discuție. Ultimul nume de pe lista de transferuri este Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 26 de ani, care ar putea părăsi echipa pentru suma de 5 milioane de euro.

”Deocamdată nu vreau să mă gândesc la plecare. Mă gândesc mai mult la EURO 2024. Acolo îmi este gândul. Trebuie să mă antrenez în continuare acum, chiar dacă suntem campioni, trebuie să mă antrenez în continuare şi să fiu pregătit pentru EURO 2024.

Primul vis, am spus acum 3 luni, acesta era primul vis. Mi l-am îndeplinit. Iar al doilea o semifinală. Asta îmi doresc eu. Cred că o putem atinge şi trebuie să gândim sus, dacă vrem să ajungem acolo”, a spus Olaru, la as.ro.

Sunt șanse mari ca Darius Olaru să plece

Giovanni Becali, cunoscutul impresar care îl reprezintă pe Olaru, a dezvăluit că acesta are o clauză de reziliere în contractul său, similară cu cea a colegului său Florinel Coman, în valoare de 5 milioane de euro. În cazul lui Coman, există deja un club interesat să plătească această sumă – Al-Duhail din Qatar.

”Pe Olaru îl avem în continuare. E copilul nostru preferat. Datorită caracterului lui, datorită comportamentului lui. Și el are o clauză de 5.000.000 de euro. Dacă găsim un club care îl dorește exact în poziția de box-to-box, cu cea mai mare plăcere.

Dar Olaru are și Campionatul European în această vară și ne preocupă foarte mult situația lui în această vară”, a declarat Giovanni Becali, citat de Fanatik.

Florinel Coman a ales să plece de la FCSB

Din perspectiva financiară, oferta pentru Coman este deja clară: un salariu anual de două milioane de euro pentru o perioadă de trei ani. Cu toate că FCSB poate fi tentată să păstreze jucătorii săi talentați, atracția unui salariu și a unui nivel competitiv mai ridicat în Qatar ar putea să cântărească în favoarea unei mutări pentru Coman.

Pentru Olaru, viitorul este încă neclar. Cu o clauză de reziliere similară și o piață de transferuri fluctuantă, este incert dacă va exista un club dispus să plătească suma cerută pentru transferul său. Cu toate acestea, aceste speculații adaugă un nivel suplimentar de tensiune în culisele echipei, în timp ce oficialii și antrenorii caută soluții pentru a-și menține echilibrul și performanțele în viitorul apropiat.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.