Îngrijorarea și suspansul sunt la cote maxime printre fanii lui Florin Piersic, în timp ce marea legendă a cinematografiei românești se luptă cu sănătatea sa la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”. Cu toate acestea, în mijlocul acestei perioade dificile, fiul său, Florin Piersic Jr., a stârnit controverse cu un mesaj pe rețelele sociale, care i-a revoltat pe unii dintre admiratorii marelui actor.

Vestea că Florin Piersic a fost diagnosticat cu septicemie a șocat pe mulți dintre cei care îl iubesc și îl admiră pe artist. De la internarea sa la spitalul din Cluj pe 17 aprilie, actorul a fost într-o luptă continuă împotriva complicațiilor, iar acum se află sub observație și tratament la București.

Infecția, provocată de materialele protezelor sale la genunchi și de stimulatorul cardiac, a creat o situație gravă, iar medicii au fost nevoiți să intervină rapid. Cu toate eforturile depuse, prognosticul este încă incert, iar starea sănătății lui Piersic rămâne sub atenta supraveghere a echipei medicale.

Prima reacție a lui Florin Piersic Junior referitor la tatăl său

În acest context tensionat, mesajul aparent neinspirat al lui Piersic Jr. a atras atenția și nu într-un mod pozitiv. Postarea sa pe rețelele sociale, referitoare la existența unui aeroport în Bacău, a stârnit indignare și dezamăgire printre fanii actorului, care se așteptau la un comportament mai potrivit și mai sensibil în această perioadă dificilă.

Chiar dacă intenția lui Piersic Jr. poate fi interpretată ca fiind una inocentă sau chiar amuzantă, mulți au considerat că acest lucru a fost deplasat și lipsit de empatie în contextul îngrijorării legate de sănătatea tatălui său. În timp ce unii i-au oferit lămuriri sau au încercat să-i aducă înțelegere, alții au exprimat dezamăgirea lor față de comportamentul său aparent insensibil.

„Eu, încercând să îmi dau seama dacă există un aeroport în Bacău”, a fost citatul lui Florin Piersic.

În ciuda controverselor, speranța rămâne că Florin Piersic să se recupereze și să-și revină sănătos, iar atenția și gândurile tuturor sunt îndreptate către el și spre speranța unei reveniri rapide la starea sa normală de sănătate.

De ce Florin Piersic Junior nu se înțelege cu tatăl său?

Într-unun interviu pentru Denis Rifai, Piersic Junior a vorbit despre relația cu tatăl său și despre cum s-a degradat aceasta.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a dezvăluit Florin Piersic Jr. în emisiunea de la Kanal D.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.