Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său iconic ca Chandler Bing în popularul sitcom „Friends”, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, într-un incident care a cutremurat întreaga industrie a divertismentului. La vârsta de 54 de ani, actorul a părăsit această lume, lăsând în urmă o moștenire impresionantă și amintiri dragi pentru milioane de fani.

Potrivit sursei Euronews, care citează tabloidul TMZ, actorul a fost găsit în cadă și pare să se fi înecat. Vestea tragică a fost primită cu șoc și tristețe în rândul prietenilor, colegilor și fanilor săi, care și-au exprimat condoleanțele și tristețea pe rețelele de socializare. Compania Warner Bros. Television Group, producătorul „Friends”, a transmis un comunicat în care au afirmat: „Este o zi în care inimile noastre au fost sfâșiate și trimitem toată dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor devotați.”

Matthew Perry a jucat în toate cele 10 sezoane ale serialului „Friends” alături de colegii săi Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Personajul său, Chandler Bing, a fost cel care a adus umorul sarcastic și farmecul în grupul de prieteni, contribuind la succesul enorm al filmului.

Ultimul mesaj al lui Matthew Perry

Cu toate acestea, viața lui Matthew Perry a fost marcată și de momente dificile. În autobiografia sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A memoir”, actorul a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența, boala și singurătatea. El a dezvăluit că a trecut prin perioade întunecate și a mărturisit: „Și ar trebui să fiu mort.”

Ultima postare a lui Matthew Perry pe rețelele sociale a fost o fotografie în jacuzziul din vila sa din Los Angeles, postată cu doar șase zile înainte de tragicul incident. Potrivit TMZ, actorul a fost găsit mort în același jacuzzi, într-un presupus accident de înec. Cu toate acestea, nu există informații despre prezența de droguri sau circumstanțe violente la fața locului.

Matthew Perry a fost apreciat nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru personalitatea prietenoasă și umorul său. Prietenii și colegii de breaslă au fost profund marcați de această pierdere tragică. Moartea sa a survenit la doar câteva ore după ce actorul a jucat o partidă de pickleball, o activitate pe care o îndrăgea.

Fanii și admiratorii lui Matthew Perry îl vor aminti întotdeauna cu afecțiune și recunoștință pentru contribuția sa de neegalat la lumea divertismentului. Cu toate că a părăsit acestă lume la o vârstă relativ tânără, amintirea sa va continua să trăiască în inimile celor care l-au iubit și l-au admirat de-a lungul anilor.

Foto: ndtv.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.