De ce nu se suportă Andreea Moromete cu Alexandra Ciomag?

0

Andreea Moromete și Alexandra Ciomag sunt două concurente din echipa Războinicilor. Surprinzător, cele două fete nu se suportă deloc și se ceartă mai mereu. Motivele sunt multiple, având în vedere că ambele trăiesc sub același acoperiș 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Ba mai mult, Andreea Moromete a încercat să scape de Alexandra Ciomag, votând-o de mai multe ori pentru a părăsi Republica Dominicană, chiar dacă este o concurentă bună care aduce puncte.

Potrivit zvonurilor, cele două fete nu se suportă fiindcă fac parte din bisericuțe diferite. Andreea Moromete simpatizează cu Alin Chirilă, în timp ce Alexandra Ciomag este cu Andrei Krisan.

„Eu chiar sunt omul care tace și acceptă tocmai ca să nu fie ceartă, să nu fie tensiune. Sunt un om care chiar încearcă să fie cumpătat aici, dar deja eu nu mai pot să accept ce face figuranta asta de Ciomag. E o figurantă care nu acceptă nimic. Mi se pare ultima falsitate de om. Mi-e silă de ea în momentul ăsta”, a spus Andreea Moromete.

„Din invidie încearcă să mă împungă și să găsească scuze și motive pentru care să-mi facă mie o imagine proastă”, a replicat Alexandra Ciomag.

Un lucru este cert, cele două concurente din echipa Războinicilor nu vor fi prietene niciodată.

Foto:

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri