Jador, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, nu ratează nicio ocazie de a fi în centrul atenției. Când simte că popularitatea sa scade, găsește mereu o modalitate de a reveni în lumina reflectoarelor. Una dintre aceste modalități a fost participarea la emisiunea Survivor All Stars, unde spera să se remarce și să câștige.

Pentru a-și menține interesul publicului, Jador a început o relație cu Oana Ciocan, care a intrat în echipa Războinicilor în a doua parte a competiției. Această relație a părut să fie o strategie de a atrage atenția și de a crea un personaj interesant pentru fani.

Descalificarea și cererea în căsătorie a lui Jador

Din păcate, comportamentul său neadecvat a dus la descalificarea din competiție. Pentru a acoperi acest moment jenant, Jador a decis să mimeze o cerere în căsătorie, jurându-i iubire eternă Oanei Ciocan. Deși aceasta a acceptat imediat, puțini au fost cei care au crezut în autenticitatea relației lor.

Tatăl manelistului a fost unul dintre cei sceptici, afirmând că Jador are obiceiul de a-și cere toate iubitele în căsătorie și de a le promite iubire veșnică, doar pentru a se despărți ulterior. Povestea cu Oana Ciocan nu a făcut excepție, iar relația lor a început să se destrame imediat după încheierea competiției Survivor All Stars.

Adio Oana Ciocan

La scurt timp după finalul emisiunii, relația dintre Jador și Oana a devenit istorie. Cei doi au fost văzuți împreună din când în când, dar Jador și-a exprimat dorința de a rămâne un bărbat liber pentru a se bucura de atenția altor femei. Oana, pe de altă parte, spera încă într-o reconciliere, fiind văzută ocazional alături de el.

Sora manelistului, care a însoțit-o pe Oana în multe momente, a confirmat despărțirea, subliniind că aceasta este cea mai bună decizie pentru fratele său. Ea a menționat că Jador se plictisește repede și că libertatea totală este ceea ce își dorește în prezent.

În final, relația dintre Jador și Oana Ciocan s-a dovedit a fi efemeră, fiind marcată de neînțelegeri și dorințe diferite. Oana își dorea stabilitate și respect, în timp ce Jador căuta libertatea și diversitatea. Această poveste de dragoste, începută sub lumina reflectoarelor, s-a încheiat la fel de rapid cum a început, lăsându-l pe Jador să-și continue căutarea atenției și a popularității.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.