Victor Angelescu, devotat clubului. Rapid București se pregătește intens pentru debutul în noul sezon al SuperLigii României, cu speranțe și obiective clare de a performa mai bine decât în sezonul anterior.

Finalul sezonului trecut a adus schimbări notabile în conducerea administrativă a clubului giuleștean. Daniel Niculae a părăsit postul de președinte, decizie influențată de clasarea echipei pe locul 6 în play-off și de implicarea sa în dosarul „Pyro”. Această plecare a creat o undă de șoc în rândul suporterilor și al echipei, însă Rapid a continuat să își mențină cursul, pregătindu-se pentru provocările viitoare.

Victor Angelescu, devotat echipei

În ciuda tumultului din conducere, Victor Angelescu, unul dintre acționarii principali ai clubului, a clarificat într-o intervenție la Digi Sport că nu a avut niciodată intenția de a părăsi Rapidul. El a subliniat angajamentul său față de echipă și dorința de a contribui la redresarea și succesul acesteia în viitorul sezon.

”(n.r. V-ați gândit în vreun moment să plecați de la Rapid?) Nu, în niciun caz. Nu m-am gândit în niciun moment să plec. Au fost perioade mai grele, dar nu m-am gândit să renunț, chiar și dacă a plecat Daniel Niculae, omul care m-a adus în club.

Cu domnul Șucu nu am avut nicio problemă. Cu Daniel Niculae am ținut legătura în continuare. Suntem prieteni și dacă a plecat de la Rapid asta nu înseamnă că nu mai vorbim.

Nu am avut niciodată vreo discuție furtunoasă cu domnul Șucu. Diferențe de opinie au existat, dar le-am discutat în mod normal și civilizat, ca între doi parteneri.

Repet, plecarea lui Niculae de la Rapid s-a produs după ce am luat o decizie împreună cu domnul Șucu, inclusiv cu Daniel Niculae.

Nici Dan Șucu nu s-a certat cu Nico. Au fost și acele probleme cu dosarul ‘Pyro’”, a declarat Victor Angelescu, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Pregătiri pentru noul sezon

Echipa tehnică și jucătorii se află într-o perioadă intensă de pregătire, axată pe consolidarea tacticii și a coeziunii de grup. Staff-ul tehnic își propune să elimine vulnerabilitățile identificate în sezonul trecut și să îmbunătățească performanțele individuale și colective ale jucătorilor.

Rapid București își propune să se claseze pe o poziție superioară în acest sezon al SuperLigii României și să își consolideze statutul de echipă de top în fotbalul românesc. Suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă echipa în acțiune, sperând la rezultate care să reflecte tradiția și valoarea clubului.

Cu Victor Angelescu la cârmă și cu o echipă determinată, Rapid București este gata să facă față noilor provocări și să ofere suporterilor motive de bucurie și mândrie în noul sezon al SuperLigii României.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.