Relația dintre Zanni și Ana Porgras a captivat atenția urmăritorilor emisiunii Survivor pentru mult timp, fiind marcată de fluctuații dramatice. De la o flacără care a ars intens la început, până la reproșuri și certuri, povestea lor a fost un adevărat rollercoaster emoțional. Ce a stat, însă, la baza acestor schimbări bruște?

Câștigătorul ediției Survivor All Stars a dezvăluit recent adevărata natură a relației sale cu Ana Porgras. Potrivit tânărului influencer, multe dintre interacțiunile lor din competiție au fost, de fapt, un simplu joc de strategie, orchestrate la inițiativa fostei gimnaste.

„Ana, pentru mine, este un subiect șters. Nu dau explicații de ce, pentru că i-am promis că va rămâne între noi doi totul. La „All Stars, mi-a propus să jucăm un joc în care să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”, a explicat Zannidache pentru Viva.ro.

Relația lui Zanni cu Alexandra Duli

Pe lângă relația sa cu Ana Porgras, Zanni a vorbit și despre legătura sa cu Alexandra Duli, o altă concurentă de la Survivor. Întrebat despre tensiunile dintre Ana și Alexandra, el a recunoscut că și în acest caz a fost vorba despre un joc.

„Ana a vrut să jucăm jocul ei, am jucat și eu jocul meu. A fost distractiv. Nu am fost niciodată nehotărât în privința Anei și a lui Duli. N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei”, a mai declarat câștigătorul sezonului All Stars al emisiunii Survivor.

Aceste dezvăluiri aruncă o nouă lumină asupra relațiilor și tensiunilor de la Survivor, sugerând că multe dintre scenele dramatice au fost, în realitate, planificate și jucate de concurenți.

Pentru urmăritoarele emisiunii, aceste informații pot schimba modul în care percep dinamica dintre concurenți, aducând în prim-plan importanța strategiilor de joc și a manipulării emoționale în competiție.

Relația dintre Zanni și Ana, de la flacăra inițială la furtunile de reproșuri, a fost mult mai complexă decât a părut la prima vedere. Dezvăluirile acestuiai despre jocurile de strategie propuse de Ana și despre legătura sa cu Alexandra Duli subliniază complexitatea și adâncimea strategiilor folosite în competiția Survivor, unde nimic nu este ceea ce pare.

Câţi bani a luat cu adevărat Zanni de la Survivor?

Duă ce statul va opri un impozit de 16% pe întreaga sumă de 100.000 de euro, Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Însă, potrivit informațiilor cancan.ro, artistul a semnat un contract cu Pro TV prin care a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Prin urmare, suma totală pe care o va primi este de 184.000 de euro.

„O să îmi dau seama atunci când o să îi primesc. Nu m-am gândit acum. Poate că o să-mi achiziționez un teren sau o cabană. Ceva de acest gen…”, a declarat Zannidache, pentru viva.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.