Război total în echipa Faimoșilor. Aceștia au pierdut toate jocurile de până acum, iar nervii și-au făcut apariția. Andreea Tonciu a avut un scandal monstru cu CRBL, pe care l-a făcut egoist, după ce a spus că Roxana Ciuhulescu trebuia eliminată, fiindcă este cea mai slabă. Tonciu a luat foc și a reacționat imediat.

Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șemcher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă, a spus Andreea Tonciu.

De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune.

Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii, i-a replicat CRBL.

survivor romania

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că nu se aștepta la reacția asta din partea lui CRBL, însă nu poate să facă nimic.

M-a făcut să mă simt atât de rău și să mă simt călcată în picioare. Nu meritam. Niciun alt coleg nu a reacționat în afară de Andreea, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Andreea Tonciu o face praf pe Laura Giurcanu

laura giurcanu

Andreea Tonciu nu s-a oprit aici și a acuzat-o pe Laura Giurcanu că a stat ore în șir pe plajă cu Radu Itu și flirtează cu el, în condițiile în care are iubit acasă.

Andreea Tonciu: Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.

Laura Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu.

Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: viva.ro și protvplus.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.