Oțelul Galați își continuă ascensiunea în SuperLiga României, reușind să învingă-o pe Dinamo București într-un meci tensionat desfășurat în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul competiției. Scorul final, 1-0 în favoarea gazdelor, a consolidat poziția echipei lui Dorinel Munteanu în clasament, în timp ce a adâncit criza de rezultate a formației bucureștene.

Momentul decisiv al partidei a venit în minutul 90+3, când Răzvan Tănasă, mijlocașul Oțelului Galați, a trimis mingea în plasă printr-un șut imparabil din afara careului, aducându-și astfel contribuția la victoria echipei sale. Acest gol a marcat și debutul său în cadrul SuperLigii României, fiind un moment deosebit pentru tânărul fotbalist și pentru suporterii echipei Oțelul.

Dinamo joacă bine, dar pierde pe final

În ciuda eforturilor depuse și a presiunii exercitate în faza finală a meciului, Dinamo București nu a reușit să răspundă golului adversarilor, ceea ce a condus la o nouă înfrângere pentru echipa antrenată de Zeljko Kopic. La finalul partidei, acesta și-a exprimat frustrarea și dezamăgirea față de lipsa de eficiență a echipei sale în momentele cheie ale jocului.

”Cred că în majoritatea timpului am controlat jocul. Am avut ocazii. În ultima treime trebuie să reacționăm mai bine. Am făcut totul pentru a câștiga jocul, dar iar am pierdut în prelungiri. E greu să pierzi pe final.

Trebuie să văd și eu jocul să înțeleg ce s-a întâmplat. Evident că atunci când iei gol în prelungiri e o problemă de concentrare.

Cea mai mare problemă o avem în fața porții. Nu reușim să înscriem și să învingem. E aceeași problemă mereu.

Totul e în mâinile noastre. Jocul următor e crucial. Trebuie să ne pregătim mai bine și să luăm cele trei puncte.

Cu un rezultat bun, putem să ne ridicăm în clasament. Am pierdut puncte în dese rânduri, ne lipsește un pic și norocul”, a declarat Zeljko Kopic la flash-interviu.

Cu această victorie, Oțelul Galați a urcat pe locul nouă în clasament, acumulând 26 de puncte și ajungând la egalitate cu „U” Cluj. Pe de altă parte, Dinamo București continuă să se afle într-o situație dificilă, ocupând poziția a 15-a în clasament, care duce direct la retrogradare, având doar 16 puncte acumulate până în acest moment.

Pentru Dorinel Munteanu și elevii săi, această victorie reprezintă un pas important în direcția consolidării poziției în SuperLiga României, în timp ce Dinamo București se confruntă cu presiunea și necesitatea unui reviriment rapid pentru a evita pericolul retrogradării.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.