O seară plină de speranțe pentru Dinamo București s-a transformat rapid într-un coșmar la Galați, unde echipa a suferit o înfrângere dramatică în fața Oțelului, scor 0-1, după ce a primit un gol devastator în minutul 90+3 al meciului. Pentru căpitanul echipei, Răzvan Patriche, și pentru Dennis Politic, această înfrângere a fost o lovitură dură, iar amândoi au avut cuvinte aspre la adresa modului în care s-a desfășurat faza care a decis soarta meciului.

După fluierul final, Răzvan Patriche, stoperul și căpitanul echipei Dinamo, a ieșit în fața presei și a avut un discurs dur, exprimându-și frustrarea față de modul în care a fost tratată faza care a dus la golul adversarilor.

”Nu știu cine era responsabil, ce s-a întâmplat, dar n-ai voie să iei golul în minutul 93, nu ai voie să fii prins așa descoperit.

Supărați și suporterii, cum suntem și noi. Nu știu cât ne ajuta un egal, dar era un punct în deplasare. Mergem înainte. Nu cred că mai e așa accesibilă salvarea directă, dar luptăm pentru un loc de baraj.

Faza noastră fixă, n-ai voie să iei gol în minutul 93… Ăsta este fotbalul. Nu este nimic pierdut deocamdată. Suntem la mâna noastră, trebuie să ne câștigăm punctele. Ne lipsesc mult suporterii acasă, dar asta este”, a declarat Răzvan Patriche.

Dennis Politic, dezamăgit de ce se întâmplă la Dinamo

Dennis Politic, un alt jucător cheie al echipei, a fost de acord cu căpitanul său și a recunoscut că apărarea echipei a avut parte de erori în faza golului adversarilor.

”Suntem foarte supărați, cred că 0-0 era un rezultat corect. N-am avut nici noi prea multe ocazii. Aceeași poveste ca meciul trecut. E foarte frustrant.

Trebuia făcut fault, să-i ținem cât mai departe de poartă”, a spus Dennis Politic.

Această înfrângere vine ca un avertisment serios pentru Dinamo București, care trebuie acum să se regrupeze și să-și revizuiască strategiile pentru a evita alte astfel de rezultate dezamăgitoare în viitorul apropiat. Cu toate că drumul poate fi dificil, echipa trebuie să-și păstreze concentrarea și determinarea, să învețe din greșelile sale și să se angajeze într-un proces de îmbunătățire continuă pentru a recâștiga încrederea fanilor și a reveni pe drumul victoriilor și al performanțelor de înaltă calitate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.