Zeljko Kopic, antrenorul croat al echipei Dinamo București, a confirmat că va continua să conducă echipa în sezonul 2024/2025, cu obiectivul clar de a evita lupta pentru retrogradare și de a se clasa în primele opt echipe din Superliga. După ce a reușit să salveze echipa de la retrogradare în sezonul recent încheiat, contractul său s-a prelungit automat, iar Kopic își propune acum să ducă Dinamo în play-off.

Planuri de viitor și implicare în transferuri

Pe lângă menținerea echipei în Liga 1, Kopic își dorește să asigure stabilitatea lotului și să atragă noi jucători talentați. Antrenorul croat va încerca să convingă câțiva jucători cheie, precum fundașul Darko Velkovski și mijlocașul Domagoj Pavicic, să continue la Dinamo. Velkovski, internațional nord-macedonean de 28 de ani, devine liber de contract la sfârșitul lunii iunie, iar Pavicic, în vârstă de 30 de ani, își va încheia împrumutul de la Aris Salonic, clubul grec nefiind interesat de o prelungire a colaborării.

În plus, Kopic explorează posibilitatea de a aduce noi jucători din Croația, dar își dorește să includă și fotbaliști români în echipă pentru a crea un echilibru optim. Până la numirea unui director sportiv, Kopic se va implica activ în procesul de recrutare și în prelungirea contractelor actualilor jucători.

Contractul lui Kopic s-a prelungit automat după menținerea echipei în Liga 1, asigurându-i un nou salariu de 12.000 de euro pe lună. Deși clubul era obligat să-i prelungească contractul, antrenorul avea opțiunea de a pleca fără acordul clubului. Totuși, Kopic a ales să continue alături de Dinamo, exprimându-și dorința de a munci în continuare pentru succesul echipei.

Reuniunea și pregătirea pentru sezonul următor

Echipa se va reuni pe 10 iunie pentru a începe pregătirile pentru noul sezon, după o vacanță relativ scurtă. În acest timp, conducerea clubului speră să finalizeze negocierile cu jucătorii actuali, inclusiv prelungiri de contracte și posibile rezilieri, precum și să efectueze câteva transferuri importante pentru a evita dificultățile întâmpinate în ultimele perioade de mercato.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.