Într-o finală dramatică și intensă, Zannidache a fost desemnat marele câștigător al sezonului Survivor All Stars 2024, în timp ce Iancu Sterp a ocupat locul al doilea. Înainte de a fi numit învingător, Zanni și Iancu au avut un duel decisiv, care a captat atenția publicului și a stârnit reacții puternice.

Duelul dintre Zanni și Iancu Sterp a fost unul pe muchie de cuțit, dar în cele din urmă, Zanni a triumfat, lăsându-l pe Iancu să aștepte decizia publicului. Tensiunea a atins cote maxime când Iancu a realizat că șansele lui de a continua depind de voturile telespectatorilor, moment în care și-a pierdut cumpătul. Reacția sa furioasă a fost filmată și difuzată, arătându-l aruncând obiecte și folosind un limbaj injurios în fața camerelor.

„Am încheiat jocul foarte nervos, cum n-am fost tot sezonul. Mi-am dat seama că trebuie să mă enervez mai des, că mă simt fericit și eliberat. De multe ori am vrut să sparg o bancă și de multe ori m-am abținut m-am calmat. (…) Așa a fost tot sezonul cu suișuri, cu coborâșuri. Zanni este adversarul meu consacrat, un om periculos, mai ales pe traseu. Mi-am făcut treaba cum am putut mai bine, cu Dumnezeu înainte, ce o fi, o fi”, a afirmat Iancu Sterp după reacția nervoasă avută.

Susținerea fraților și a fanilor

Pe tot parcursul competiției, Iancu a beneficiat de sprijinul necondiționat al fraților săi, Culiță și Ileana Sterp. După finală, aceștia au fost printre primii care au reacționat pe rețelele de socializare, manifestându-și susținerea și încurajându-și fanii să voteze pentru Iancu. Mesajele lor au reflectat o combinație de mândrie și dezamăgire, dar și recunoștință pentru parcursul impresionant al fratelui lor.

„Singurul concurent din Survivor România a cărui flacără nu a fost stinsă. Împreună facem dreptate! Iancu Campion Survivor. Intră în haită în jurul unei singurei flăcări nestinse! 10 SMS-uri de pe un număr de telefon. Cât mai mulți”, a scris Ileana Sterp la InstaStory, în timpul finalei Survivor All Stars.

„Din păcate… Iancu nu a ridicat trofeul. Vă mulțumim din inimă pentru toate voturile și toată susținerea. Felicitări, Zanni!”, a spus apoi Ileana Sterp.

„Da, deci s-a terminat finala Survivor. Felicitări, Zanni! Asta este, în viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet ca fratele meu să fie cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. (oftează) Sunt un pic supărat, un pic mai mult, dar asta e.

E o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu mi se înregistrau voturile, încercam să trimitem mesaje, avem credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile, pur și simplu. Primeam mesaj după 10 minute că au fost înregistrate două sau trei voturi. Nu a mers.

Plus că a mai fost și faza asta, că a fost „momeala’ asta de la început cu Andrei, oarecum că lumea și-a cheltuit banii pe voturi atunci și au dat 10 mesaje și după nu mai puteau să dea, adică puteau să dea în continuare, dar nu se înregistrau voturile. Asta e, mergem înainte, că înainte era mai bine”, a spus Culiță Sterp la InstaStory.

Reacțiile celorlați concurenți la victoria lui Zanni

Victoria lui Zanni a generat numeroase reacții din partea foștilor concurenți, care au postat mesaje de felicitare pe rețelele de socializare. Acestea au variat de la laude entuziaste la rememorări nostalgice ale momentelor petrecute împreună în competiție, evidențiind impactul profund pe care Survivor All Stars l-a avut asupra participanților.

„Felicitări Zannidache! Felicitări finaliștilor Iancu Sterp și Andrei Ciobanu! Ați luptat până la capăt!”, este mesajul lui TJ Miles.

„Gata! S-a terminat Survivor All Stars 2024, se știe câștigătorul. Felicitări tuturor! A fost un sezon frumos A fost un sezon plin de surprize Noi ne-am bucurat de experiență și vă mulțumim că ne-ați fost alături”, a afirmat Lola pe InstaStory.

„Eu am fugit în numele dragostei. Uitați, cea mai frumoasă femeie din lume îmi aparține. Nu mă refeream la tine, Sorin. Mă refeream la cea mai frumoasă femeie din lume, Oana Ciocan. Sunt mândru că eu sunt câștigătorul All Stars pentru că am câștigat fericirea“, a spus Jador, care a mers în Republica Dominicană însoțit de logodnica lui, Oana Ciocan.

„Vă iubescccc#!! Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMANIAAAAAAAA”, a scris Zanni pe contul său de Instagram.

Un sezon de neuitat

Sezonul Survivor All Stars 2024 a fost marcat de provocări dure, strategii complexe și momente emoționante. Victoria lui Zanni în acest sezon suprem reprezintă punctul culminant al unei competiții acerbe și al unei pregătiri intense. Publicul a fost martor la evoluția și transformarea concurenților, iar finala a fost un spectacol de rezistență și determinare.

Zannidache, prin victoria sa, și-a consolidat statutul de învingător al Survivor All Stars 2024, demonstrând că perseverența și strategia bine gândită pot aduce succesul dorit. De cealaltă parte, Iancu Sterp, cu toate provocările și momentele dificile întâmpinate, rămâne un concurent puternic și admirat, a cărui performanță va fi cu siguranță ținută minte de fani și colegi deopotrivă.

În concluzie, Survivor All Stars 2024 a fost o competiție memorabilă, cu momente intense și o finală pe măsură, lăsând o amprentă durabilă în inimile telespectatorilor și participanților.

Foto: tvmania.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.