Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, patronul clubului de fotbal FCSB, a declarat recent despre posibilitatea transferului tânărului atacant Louis Munteanu, în vârstă de 21 de ani, la echipa sa în această vară. Italienii nu au dat niciun semn până acum, cu toate că au o ofertă pe masă. Gigi Becali a mărturisit ce decizie a luat.

Cariera lui Louis Munteanu

Louis Munteanu a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Farul Constanța, însă drepturile federative ale jucătorului aparțin clubului italian Fiorentina. Evoluțiile sale în România au atras atenția lui Gigi Becali, care și-a manifestat interesul pentru a-l aduce pe tânărul atacant la FCSB.

”Pentru Louis Munteanu aștept un răspuns. Am făcut ofertă de 1,2 milioane, ei au cerut 1,5. Aștept răspuns. Mi-au zis: ‘Gigi, așteaptă după ce jucăm finala’, au o finală europeană acum”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Oferta pentru Louis Munteanu de la Gigi Becali

În acest context, Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.200.000 de euro pentru transferul lui Louis Munteanu de la Fiorentina. Patronul FCSB a fost informat că italienii vor analiza oferta și îi vor oferi un răspuns după finala Conference League, pe care Fiorentina o dispută împotriva celor de la Olympiakos.

Se pare că diferența dintre pretențiile financiare ale Fiorentinei și oferta lui Gigi Becali este de 300.000 de euro. Aceasta este exact suma pe care FCSB a plătit-o pentru a-l transfera pe Daniel Popa de la ”U” Cluj. Daniel Popa, fost atacant al clubului Dinamo București, este al doilea jucător adus de FCSB în această vară, după David Kiki, care a venit liber de contract, în urma despărțirii de Farul Constanța.

”Despre Louis Munteanu nu am ce să vă spun că nu am primit niciun răspuns, nimic, nimic, de trei săptămâni niciun răspuns.

Nu mă interesează, am făcut o ofertă și acum aștept, ce pot să fac? Aștept până la reunire”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În concluzie, negocierile pentru Louis Munteanu continuă, iar răspunsul Fiorentinei va fi determinant pentru finalizarea acestui transfer. Între timp, FCSB își întărește echipa cu noi achiziții, în vederea viitorului sezon competițional.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.