Într-un meci tensionat din etapa a 29-a a SuperLigii României, Poli Iași și Dinamo au încheiat confruntarea fără goluri, scorul fiind un dezamăgitor 0-0. Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a împărtășit sentimentele sale contradictorii la conferința de presă post-meci.

În ciuda rezultatului nul, Zeljko Kopic a subliniat că echipa sa a avut numeroase ocazii de a deschide scorul și de a obține cele trei puncte. „Când ai atâtea ocazii, trebuie să marchezi!”, a declarat tehnicianul croat. Cu toate acestea, Kopic nu a putut ascunde frustrarea față de ratările numeroase din cea de-a doua parte a întâlnirii.

”Prima repriză a fost echilibrată, la pauză am schimbat doi jucători. Cred că am fi meritat cele trei puncte pentru prestația din a doua repriză, am fost echipa mai bună, am creat multe șanse. Sunt mulțumit de prestația echipei, de atitudine, de energie. Ce nu am făcut bine este că am ratat foarte multe ocazii.

În aceste condiții, când ai atâtea ocazii, trebuie să marchezi. Cred că am fost aproape să câștigăm cele trei puncte.

Trebuie să o luăm meci cu meci. Nu trebuie să ne facem planuri pe termen lung. E vorba despre fiecare antrenament, despre fiecare meci în parte. Prestația noastră a fost bună azi, am avut trei meciuri în șapte zile și trebuie să fim mândri.

Respect toți arbitrii, fiecare încearcă să își facă treaba cât poate de bine, pot să apară greșeli uneori. Trebuie să ne recuperăm și să pregătim meciul pe care îl vom juca în fața suporterilor noștri”, a spus Zeljko Kopic la finalul meciului.

Încă un rezultat pozitiv pentru Dinamo

Pentru Dinamo, acest rezultat lasă echipei cu un sentiment de amărăciune, având în vedere eforturile depuse pe teren. Antrenorul Kopic și-a exprimat dezamăgirea, afirmând că jucătorii săi meritau mai mult. „Am avut controlul jocului și am creat oportunități bune. Din păcate, nu am reușit să transformăm aceste ocazii în goluri, iar acest lucru ne costă cele trei puncte”, a adăugat el.

Cu toate acestea, Kopic a menționat că există aspecte pozitive de luat în considerare din acest meci. Apreciind prestația echipei sale, el a subliniat soliditatea defensivei și determinarea jucătorilor săi pe parcursul întregii partide. Cu speranța că vor putea remedia situația în meciurile următoare, Dinamo rămâne concentrată și determinată să obțină rezultate pozitive în restul sezonului.

În concluzie, partida dintre Poli Iași și Dinamo a fost marcată de un echilibru fragil și de o abundență de ocazii ratate. Dezamăgit de rezultat, Zeljko Kopic își îndeamnă jucătorii să se concentreze pe partidele viitoare și să își recupereze punctele pierdute în lupta pentru poziții superioare în clasamentul SuperLigii României.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.