Într-o mișcare surprinzătoare și cu privire la care opinia publică s-a arătat împărțită, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și-a exprimat speranța că Universitatea Craiova va înfrunta cu succes echipa sa rivală, Rapid, în lupta pentru titlul de campioană. Pentru a-și sprijini această dorință, Becali a făcut un gest inedit și i-a oferit ajutorul lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, în pregătirea echipei pentru meciul crucial.

Într-o declarație uluitoare, Gigi Becali a mărturisit că a discutat cu Mihai Rotaru și i-a furnizat recomandări cu privire la componența echipei pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Rapidului. Acest gest excepțional a fost dublat de o promisiune neobișnuită: în schimbul sprijinului acordat, Mihai Rotaru va avea dreptul de a alege echipa de start a FCSB-ului într-un viitor meci.

„I-am transmis echipa pe care să o facă. I-am scris lui Rotaru: «Dacă vrei să nu te bată nimeni, la mijloc să joc cu Screciu şi Creţu la mijloc, Ivan, Mitriţă, Baiaram şi Markovic în atac. Gata!».

Chiar dacă aceştia sunt valoroşi, nu are fundaş central şi fundaş dreapta. Are 7 jucători foarte buni, nu ştie să-i aşeze. O să iau campionatul, nu poate nimeni să mă întreacă pe mine.

I-am făcut echipa pentru meciul cu Rapid şi i-am zis că are şi el voie să facă o dată echipa la FCSB. I-am spus: «Iartă-mă că fac asta», dar apoi i-am scris echipa.

Ca să fie egalitate, are dreptul să facă şi el acelaşi lucru când are nevoie. Să facă şi el o dată echipa la FCSB. Sunt în stare să mă cheme la comisii că le fac echipa la Craiova. Voi, la FRF, educaţi patronii. După ce ne-aţi ales, vă şi educăm”, a spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, la Fanatik.ro.

Universitatea Craiova și Rapid se bat pentru locul 2

Fabulos și inedit, acest acord reprezintă o situație fără precedent în lumea fotbalului românesc. Gigi Becali, cunoscut pentru abordarea sa nonconformistă, și-a asumat un risc considerabil, dar a subliniat că intenționează să-și vadă echipa, FCSB, în fruntea clasamentului și că a considerat că această acțiune neobișnuită ar putea fi cheia succesului în bătălia pentru titlu.

Cu toate că unii critici văd acest acord ca pe o mișcare controversată și neobișnuită în lumea fotbalului, alții apreciază curajul și originalitatea lui Gigi Becali. Într-un campionat dominat de rivalități și pasiuni, această colaborare neașteptată adaugă o notă intrigantă în povestea SuperLigii României și stârnește discuții aprinse în rândul suporterilor.

Cu privire la meciul următor dintre Universitatea Craiova și Rapid, privirile vor fi cu siguranță îndreptate asupra evoluției echipei pregătite sub îndrumarea lui Mihai Rotaru, cu aportul consilierilor inediti ai lui Gigi Becali. Întrebarea care planează în aer este dacă această strategie inedită se va dovedi eficientă și dacă Universitatea Craiova va reuși să obțină cele trei puncte în duelul cu principala sa rivală, Rapid. Fanii sunt cu siguranță pregătiți pentru un spectacol neașteptat pe teren și în afara lui, iar evoluția echipei va fi analizată sub lupa deciziilor neconvenționale luate în culise.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.