Dinamo București se pregătește intens pentru sezonul viitor al SuperLigii, iar conducerea clubului face eforturi pentru a consolida lotul sub comanda antrenorului Zeljko Kopic. În paralel, sunt puse la punct și aspectele legate de structura de conducere a clubului.

Contact cu o legendă

Pentru a aduce un plus de valoare și experiență la nivelul conducerii, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că a contactat un membru al „Generației de Aur” pentru a-i propune un post în structura managerială a clubului. Această mișcare ar putea aduce nu doar un nume de prestigiu, ci și o viziune strategică importantă pentru viitorul clubului.

”Am discutat, chiar săptămâna trecută cu un fost fotbalist de la Dinamo. Un membru al Generației de Aur”, a spus Andrei Nicolescu.

Creșterea bugetului și îmbunătățirea lotului la Dinamo

În prima jumătate a sezonului trecut, Dinamo a avut un buget salarial modest, însă lucrurile s-au schimbat semnificativ în a doua jumătate a campionatului datorită implicării sponsorului principal, Renovatio. Acest sprijin financiar a permis clubului să aducă jucători valoroși, precum Domagoj Pavicic și Eddy Gnahore, care au contribuit la ridicarea nivelului echipei. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Dinamo a reușit să evite retrogradarea.

Andrei Nicolescu a confirmat că bugetul salarial pentru sezonul următor va rămâne la același nivel ca în a doua jumătate a campionatului precedent, datorită continuității sprijinului din partea sponsorului principal. Pe lângă acest buget, Dinamo va beneficia și de un fond de investiții, care va fi direcționat în principal către dezvoltarea academiei clubului. Aceasta este o strategie menită să asigure un flux constant de tinere talente, care să poată fi integrate în echipa mare în viitor.

”Cred că cel mai important e să știți că, la nivel de buget de salarii pentru jucători, vom fi la nivelul lunilor de final din acest an. Adică la nivelul bugetului din ultimele trei luni ale acestui an.

Avem și bugete de investiții anul ăsta (n.r. pentru sezonul următor). Pentru academie ne dorim să cooptăm niște foști jucători de la Dinamo, care să vină cu un suflu nou. Analizăm opțiunea de a face și o echipă la Liga 3 pentru că, pentru noi, pare că această promisiune de a merge împreună cu CS-ul și de a avea echipa a doua în cadrul CS-ului, cel puțin anul ăsta nu se va întâmpla.

Avem destul de mulți tineri cu care trebuie să luăm o decizie corectă. Fie îi ducem undeva unde să le putem urmări traseul și să fim siguri că vor câștiga profesional în acest an, fie să luăm această decizie de a forma echipa a doua și de a-i ține aproape de noi”, a spus Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo”.

Viitorul sună bine

Dinamo a făcut deja câteva schimbări în lotul de jucători pe durata verii, cu scopul de a se pregăti cât mai bine pentru noul sezon. Locurile rămase vacante au fost scoase pe piață, iar clubul este în căutarea unor jucători care să completeze echipa și să aducă un plus de valoare. Kopic și staff-ul său sunt în plin proces de evaluare și selectare a celor mai potrivite achiziții pentru a întări fiecare compartiment al echipei.

Dinamo București se află într-o perioadă de transformare și consolidare, atât la nivelul echipei, cât și al conducerii. Cu un buget salarial stabil, sprijin financiar de la sponsorul principal și un plan clar de investiții în academie, clubul are toate premisele pentru a se pregăti corespunzător pentru noua ediție a SuperLigii. Contactul cu o legendă a fotbalului românesc pentru un rol în conducere demonstrează dorința de a aduce expertiză și prestigiu la club, marcând astfel începutul unei noi ere pentru Dinamo.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.