Cum au fost bătuți doi polițiști de un bărbat în propria secție? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. Evenimentul desprins din filmele de acțiune a fost posibil doar în România, fiindcă în țările civilizate acest lucru ar fi fost imposibil.

Un bărbat din Constanța a bătut doi polițiști

Doi polițiști au fost bătuți chiar în secție, la Constanța, de un bărbat în stare de ebrietate. Agresorul fusese dus la secție după ce a fost prins consumând alcool în spațiul public, în dimineața zilei de 1 iunie 2021. Polițiști de la Postul de Poliție TF Constanța patrulau prin Gara Constanța când au văzut un bărbat care bea o bere pe peron.

Băutul în public este interzis, conform Legii 61/1991 R, iar organele de ordine au mers la acesta pentru a-l legitima. Bărbatul a refuzat în legitimarea și a fost dus la secția de Poliție, unde a devenit recalcitrant.

Ajunși la secție, bărbatul a fost pus să semneze procesul verbal de contravenție și a început să devină nervos. A început să ii înjure pe oamenii legii, iar apoi a aruncat după ei cu doza de bere pe care o avea în mână.

Prima dată s-a năpustit asupra unuia dintre ei, iar apoi a început să îi care pumni și celui de-al doilea polițist.

De frică, unul dintre agenții de poliție și-a acoperit fața cu mâinile pentru a se feri de lovituri, iar agresorul a devenit și mai violent când l-a apucat de umeri și l-a izbit cu spatele și cu capul de un dulap metalic. Celălalt om al legii a încercat să își ajute colegul, însă lucrurile nu au decurs prea bine, deoarece individul a început să îl bată și pe acesta, dându-i pumni în zona capului și a corpului.

Judecătoria Constanța a decis condamnarea bărbatului la un an de închisoare, însă hotărârea nu este definitivă.

Foto: Pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.