Pro TV aduce noi concurenți la Survivor, în locul celor accidentați?

0

Competiția Survivor România este din ce în ce mai grea. Concurenții acuză lipsa mâncării, condițiile de igienă și traseele foarte grele. Drept urmare, câțiva concurenți au renunțat să mai stea în Republica Dominicană și au ales confortul de acasă.

Update

Un nou nume masculin este pregătit pentru a intra în competiția Survivor în echipa #faimoșilor! ❤ Bogdan Cristian Stoica (32 ani) este kickboxer și fost campion mondial SuperKombat la categoria cruiser. Așa arată mesajul din mediul online. Teoretic vom avea doi luptători în echipa Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu și Bogdan Cristian Stoica.

Update

Războinicii au câștigat jocul de comunicare și au primit poze cu familia și prietenii. Faimoșii sunt demoralizati complet. Publicul a decis ca Ana Dobrovie să plece acasă de la Războinici. La final, concurenta a recunoscut că a greșit mult.

Îmi cer scuze. Cumva am simțit. Le-am și spus colegilor. Am făcut puțin mișto, ca să zic așa. Nu știu ce să zic. Eram sigură că o să fiu taxată. Sunt spontană. Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme”, a declarat Ana Dobrovie, de la Războinici, după ce a aflat că este eliminată de la Survivor România.

Update

Faimoşii au câștigat jocul de imunitate și va pleca acasă un războinic. Aceștia s-au impus la ștafetă cu 10-9. Alexandra Duli și Blaze au câștigat jocul individual de imunitate.

Ana Dobrovie a fost votată de Războinici pentru a fi eliminată. Blaze l-a nominalizat direct pe Relu Pănescu, iar Alexandra Duli a propus-o spre eliminare pe Ramona Crăciunescu. Cele mai mari șanse să plece acasă le are însă Ramona, care nu prea a adus puncte.

Potrivit zvonurilor de pe piață, la Survivor vor veni două fete, deocamdată, în echipa Faimoșilor. Ștefania Stănilă are 24 de ani și este campioană la gimnastică artistică. Aceasta se poate lăuda cu nenumărate concursuri câștigate în țară, dar și în străinătate. Concurenta este foarte frumoasă și sigur va face ravagii printre băieți.

Alături de aceasta va veni și o jucătoare de polo, care a mai participat și la reality-show-ul „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1. Numele ei este Chelsea Gandrabura și ocupă postul de inter stânga la CS Dinamo București.

Update

Faimoşii au câștigat jocul de recompensă cu 10-4, iar conflictele se muta în tabăra Războinicilor.

După un Consiliu de Urgență Angela Forero de la Războinici a fost eliminată pe motive medicale.

Pentru mine… acuma, deja mă consider o supraviețuitoare, din cauză că tot cu o leziune, cu durere, am stat la aceleași condiții ca toți. Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție să îmi demonstrez mie și colegilor mei că chiar pot și am puterea fizică și mentală. Dar accidentele se întâmplă. Să aveți mare grijă, sănătatea este cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta, a spus Angela.

În ceea ce priveşte jocul de imunitate, acesta pare a fi câștigat de Faimoși, pentru prima dată de când a început Survivor, și încă un membru din echipa Războinicilor va pleca acasă.


Producătorii show-lui lucrează să aducă alți concurenți în locul lor. Nicoleta Luciu și Bianca Păsat, soția lui Cornel Păsat, fostă gimnastă în lotul de la Deva, par a fi primele nume vehiculate. O altă persoană care ar putea ajunge la Survivor este Marian Drăgulescu. Rămâne de văzut în perioada următoare ce se va întâmpla.

Jocul pentru o recompensă la Survivor

O nouă săptămână Survivor, un nou joc pentru recompensă. Spiritele se încing puternic între cele două tabere, dar și între concurenții aceleiași echipe.

CRBL și Cătălin Zmărăndescu sunt într-un război total cu Laura Giurcanu și Radu Itu. De partea cealaltă, Războinicii au observat că Ana Dobrovie este individualistă și nu îi pasă decât de ea.

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Cât câștigă Războinicii la Pro TV?

Survivor este cea mai urmărită emisiune de televiziune din România. Faimoșii și Războinicii se bat să câștige premiul cel mare de 100.000 de euro, însă până acolo ei sunt plătiți regește de Pro TV, în fiecare săptămână, pentru eforturile depuse în concurs.

Așadar, potrivit zvonurilor de pe piață, Războinicii sunt plătiți cu suma cuprinsă între 1000 și 1250 de euro pe săptămână. Drept urmare într-o lună aceștia sar de 4000 de euro. Trebuie precizat că suma este brută, iar la întoarcerea în țară concurenții vor trebui să își achite dările la stat.

Chiar și așa, sumele de bani sunt imensei mult mai mari decât oferea Kanal D. La un simplu calcul, pentru patru luni de stat în Republica Dominicană un războinic poate câștiga suma de aproximativ 20.000 de euro.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri