Situație periculoasă în Republica Dominicană, în apropiere de locul unde se filmează Survivor România 2021. Oamenii legii au capturat, după o acțiune ca în filme, 50 de pachete cu cocaină și 9 baloți de marijuana pe care traficanții încercau să le transporte în Puerto Rico.

A fost o desfășurare de forțe incredibilă, existând mai multe focuri de armă între soldați și traficanții de droguri. Din fericire, nu a fost ucisă nicio persoană.

Operațiunea forțelor dominicane a avut loc în apropierea coastei din localitatea Bayahibe, provincia Atagracia, la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor România 2021. Zona este una propice pentru a transporta substanțe interzise.

Drept urmare, săptămâna trecută, forțele militare dominicane au reușit să captureze 450 de pachete cu cocaină într-un terminal al aeroportului din Santo Domingo. Acestea urmau să fie trimise în Europa camuflate într-un transport cu hrană pentru animale.

Probleme au fost și în primul sezon Survivor România

Trebuie specificat că au fost momente periculoase și în primul sezon Survivor România, atunci când pe insula Faimoșilor au ajuns, la un moment dat, mai multe persoane necunoscute care au coborât de pe o șalupă.

Concurenții au tras o sperietură strașnică, însă s-a dovedit că intrușii erau pașnici și doar își căutau un prieten care dispăruse cu tot cu barcă. La vremea respectivă, Elena Ionescu a stat de vorbă cu aceștia, după care a primit reproșuri din partea colegilor că s-a expus în fața necunoscuților într-o pereche de pantaloni scurți, scrie wowbiz.ro.

La Survivor România, concurenți trec prin momente grele, fiindcă trebuie să facă față frigului noaptea, foamei și dorului de familie și prieteni. Totodată, conflictele Interne lupta pe trasee îi epuizează atât fizic cât și mental.

Show-ul Survivor se apropie de final, fiindcă Faimoșii și Războinicii s-au unit și în curând se va trece la individual. Competiția este transmisă de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.