Sorin Pușcașu vrea să se răzbune pe toți cei care l-au săpat la Survivor

0

Sorin Pușcașu pare deci să se răzbune pe cei care l-au sabotat în timp ce se afla în Republica Dominicană. Unul dintre aceste persoane este fostul său coechipier, Alin Sălăjean, despre care Sorin nu are cuvinte cuvinte de laudă.

Stiți ce mi-au auzit urechile? Că am un caracter jegos. Eu nu știu ce s-a întâmplat pe acasă, dar am văzut schimbare în niște oameni și s-ar putea să urmăresc ce s-a întâmplat cât încă eram în competiție. Mai e și ceva putred în mine, numele meu nu este Sorin, este Sorina am înțeles, așa m-a intitulat o fetiță care nu a avut curaj să se lupte cu mine față în față.

Pregătiți-vă că, în curând, urmează să demontez tot și nu pentru mine, ci pentru că ați dat în familie, iubită și au suferit foarte mult din cauza voastră. O să vă demontez pe toți. Vă pup!, a spus Sorin Pușcașu, la Instastory.

Sorin este de părere că a fost o adevărată campanie de denigrare a sa în țară pentru a fi eliminat din Survivor. Acesta este de părere că lucrurile vor fi dezvăluite în perioada următoare.

De când am ajuns acasă s-a făcut toată lumea cuminte. Nu mai e nimeni cu papagalul, nu mai vedeți nimic pe internet despre mine. De ce? Scopul a fost ca eu să ies din emisiune. Din păcate am ieșit din compețitie și am început să primesc foarte multe clipuri. Mi-au dat de înțeles că foarte mulți aveți curaj doar în spatele unui telefon, în spatele unei tastaturi. Nu știam de toată treaba asta. Pentru mine se încheiase Survivor, dar s-ar putea să se deschidă altceva. Ați lovit unde nu trebuia. Sunt sătul de ipocrizie, eu știu toate dedesubturile, eu întotdeauna am zis adevărul și v-a deranjat treaba asta. Ați zis: Unde pot să mă lupt cu Sorin? Cred că de acasă, în timp ce el e în competiție și nu se poate apăra. Dar voi nu știați că se termină Survivor și vin acasă? Îmi pare rău pentru voi, a încheiat Sorin Pușcașu.

Show-ul Survivor este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri