Ioana Filimon este una dintre cele mai frumoase femei din România. Bruneta este apreciată atât în țară cât și în străinătate ca fotomodel. Ea deține două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.

Cine este Ioana Filimon?

Frumoasa șatenă a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă modelingul a fost definitoriu pentru ea. Aceasta a participat la numeroase prezentări de modă, fiind mereu apreciată de criticii de specialitate pentru defilările podiumuri.

Ioana Filimon 3

În prezent, Ioana Filimon va participa la emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”, sezonul 7 și este convinsă că va impresiona juriul și telespectatorii.

Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La «Bravo, ai stil! Celebrities» vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase.

Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii, a declarat Ioana Filimon, la Kanal D.

Ioana Filimon 2

Cu cine se iubește Ioana Filimon?

În prezent, vedeta nu este într-o relație oficială și încă îl așteaptă pe bărbatul visurilor ei. Cu toate acestea, ea a mărturisit că a făcut câteva greșeli în viața sentimentală și nu vrea să le mai repete.

Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit, dar n-am știut. Viața alături de un milionar sau un modest e aceași, eu tot geloasă sunt. (…) Cel mai mare compromis a fost să mă las de modeling pentru un bărbat.

Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal, a povestit Ioana pentru spynews.ro.

Ioana Filimon 5

Ioana, o fire dezinhibată

Ioana Filimon a participat și la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Aici, în cadrul unui episod, aceasta a fost întrebată dacă este de acord cu relațiile intime a ale, iar răspunsul a venit imediat.

Est un stil de viaţă. Da, îmi place. Da, o fac. Punct,a mărturisit Ioana Filimon.

Ioana Filimon 4

Ioana Filimon a fost filmată când face sex în trei

Ba mai mult, fostul iubit turc, Cengiz Şıklaroğlu, a acuzat-o pe Ioana că s-a lăsat filmată în timp ce întreține relații sexuale cu doi bărbați în același timp. Conform informațiilor date de cancan.ro, care ar fi văzut filmarea, se pare că este chiar vedeta noastră în filmuleț și turcul nu minte.

Cred că este o fată bună. Eu am 36 de ani și îmi doresc să mă căsătoresc și să am un copil. Am nevoie de o familie. Cred că Ioana este potrivită pentru că o iubesc… Ioana are chip de înger, dar, de fapt, este o diavoliță! Am primit un video cu ea în timp ce se iubește cu doi bărbați.

Sunt foarte îngrijorat și stupefiat. Vreau să uit trecutul Ioanei, dar imaginile cu sexul în grup nu se pot uita ușor. Acest video e făcut  în urmă cu ceva timp, din vremea «Ferma». Urăsc și vreau să termin definitiv această relație, a declarat fostul iubit al Ioanei Filimon pentru cancan.ro.

Foto: playtech.ro, tacataca.prosport.ro, spynews.ro și antenastars.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.