Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au caracterizat la o emisiune mai multe vedete din show-bizul românesc. Cei doi nu s-au sfiit să folosească cuvinte dure și au mărturisit că unele fete sunt dizgrațioase. De departe, cea mai criticată a fost Loredana Chivu, despre care s-a spus că este extravagantă, vulgară și că a exagerat cu operațiile estetice.

Nu aș prezenta-o părinților. Este prea mult pentru mine. Este cam extravagantă. Probabil mulți bărbați și-ar dori-o, nu știu dacă pentru toată viața sau doar pentru o noapte…În schimb eu n-aș prezenta-o părinților mei. Nu sunt dornic de a o cunoaște, e clar că are forme, este sexy, dar nu e ceva ce mă atrage. Știu că sunt adăugate, este extra și de asta nu mă atrage fizic. E prea mult!, a declarat Marius Crăciun, potrivit kfetele.ro.

Loredana Chivu

De cealaltă parte, Ștefan Ciuculescu a fost și mai dur în exprimare la adresa celebrei blonde.

Eu nu mi-aș dori-o. Este foarte vulgară, nu mă refer doar verbal, este foarte vulgară comportamental, așa NU!, a adăugat Ștefan.

În schimb Marius Crăciun a vorbit foarte frumos despre Irisha, pe care o consideră foarte frumoasă, iar aprecierea pare a fi reciprocă.

Irisha mi-a spus că îi place de mine ca bărbat, că arat bine, că îi place cum vorbesc.

Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig. Am rămas șocat, pentru ca în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține . Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca bărbat, arată bine, e frumos.”

Drumurile noastre merg în altă parte.

Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare, a declarat fostul războinic.

Ilinca Vandici – o frumusețe de femeie

Cei doi concurenți de la Survivor au vorbit în schimb foarte frumos despre Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo ai stil!” de la Kanal D. Ștefan Ciuculescu a recunoscut că a visat o perioadă să îi devină soție.

Ștefan Ciuculescu: Este o femeie elegantă, cu stil, cu gust, cu prestanță, este femeia perfectă din punctul meu de vedere.

Marius Crăciun: Este foarte feminină, foarte frumoasă, pare că este deschisă, dar nu cât să te lase să te apropii de ea sau să o cunoști atât de bine, doar atât cât ar vrea ea și pe cine ar vrea ea. Este misteriosă și te face să vrei să o cunoști, dar te și întrebi ‘oare vrea, mă lasă, îmi permite?

Foto: kfetele.ro și tacataca.prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.