Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. De-a lungul vieții, aceasta a fost fotomodel și actriță. A jucat în diferite producții, de obicei rolul de femeie fatală, care i se potrivește de minune.

În multe filme a trebuit să realizeze scene de amor, senzuale. De exemplu, în serialul „Vlad” de la Pro TV  Monica a jucat personajul Carla Dumitrache, care a devenit amanta lui Ştefan Dragomir, personaj interpretat de Andrei Aradits (47 de ani).

Monica Bârlădeanu a povestit în cadrul unui podcast cum decurgeau scenele pe platoul de filmare.

De obicei când avem de filmat scene de amor e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p… ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire, a declarat Monica Bârlădeanu, la podcastul „S-a și râs cu Mincu, Maria Popovici și Banciu”.

A crezut că are Covid-19

Monica a tras o sperietură puternică, săptămâna trecută, când s-a îmbolnăvit de răceală. I-a fost atât de rău încât a crezut că are coronavirus.

Mi-am anulat mai multe filmări, am făcut test zilnic. Până la urmă a reieșit că sunt negativă. Sunt psihopată cred! Am mâncat la greu usturoi, doar ca să văd dacă mai am gust și miros, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Monica Bîrlădeanu in downtown Bucharest Romania. June 2007

Cine este Monica Bârlădeanu?

Monica-Elena Bîrlădeanu, cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean, este o actriță română.

Născută la 12 decembrie 1978 în Iași, România, Monica Bîrlădeanu este populară în țară și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul Lost, în anul 2006, după rolul din „Moartea domnului Lăzărescu” .

În anul 2002, a fost desemnată drept cea mai frumoasă celebritate din România de revista „Beau Monde” în luna noiembrie, iar în luna decembrie primește premiul revistei „TV Mania”, fiind desemnată cea mai focoasă vedetă.

Foto: Wikipedia și viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.