Elena Marin a fost invitată la emisiunea „Ștafeta mixtă”, unde a povestit cum a fost în Republica Dominicană și ce fel de relație a avut cu Albert Oprea.

Eu când il vedeam pe Albert pus la zid, am rezonat unul cu celălalt, ne-am regăsit. Noi în mod normal nu aveam voie să vorbim, dar cand ieseam de la Consiliu am putut să schimbăm câteva cuvinte si ii spuneam să fie puternic, să nu renunte si el imi spunea acelasi lucru. La unificare mi s-a părut un băiat foarte educat, care incerca să nu se bage in conflicte. Când am iesit, m-a asteptat la hotel si m-a luat in brate si am simtit acea caldură.

Cred că după Survivor, din păcate nu am păstrat legătura pentru că fiecare dintre noi si-a luat timp pentru familie, dar mi-ar plăcea să ne revedem și să avem o relație de prietenie.

Mi-a plăcut foarte tare de tatăl lui Albert, l-am cunoscut la aeroport. Albert tot povestea despre relatia lor si cred că mi-ar fi plăcut să îl cunosc si asa a fost să fie.

La aeroport am reusit să il cunosc si am fost foarte impresionată. L-am simtit un om bun, sincer, si i-am dat si eu câteva sfaturi, să păstreze aceeasi relatie cu Albert. Nici familia nu stie prin ce am trecut acolo, eu empatizez cu el si stiu ce suferință a fost acolo, a declarat Elena Marin.

 

 

Elena Marin a mărturisit că viața după Survivor nu mai este la fel și are nevoie de un timp pentru a se readapta. Totodată, căsătoria cu logodnicul ei Andrei mai are de așteptat.

Nu mi-a dat nimic de bănuit până acum despre asta. Am auzit şi eu ceva, dar să ştiţi că nu am discutat nimic cu Andrei pe tema căsătoriei.

Poate Andrei, logodnicul meu, nu a găsit încă momentul potrivit pentru o asemenea propunere. Vă pot spune că încă nu mi-am revenit după încercările din Republica Dominicană.

După cum nici despărţirea asta lungă, de peste şase luni, nu ne-a făcut bine. Încercăm încă, împreună, să stingem focul ăsta care s-a aprins după o atât de lungă despărţire, a mai Elena pentru impact.ro.

Elena și logodnicul ei Andrei au mărturisit că își doresc o familie și acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.

Elena Marin vrea să își deschidă școală de dans

Fosta faimoasă a mărturisit că vrea să își deschidă școală de dans, că este visul ei să îi învețe pe cei mici tainele acestui sport.

Cu sau fără premiu voi deschide în curând o școală de dans, dedicată copiilor, unde vor avea posibilitatea să studieze toate stilurile de dans.

Vreau să îmi formez o trupă de copii talentați, cu care să merg la concursuri și să dansăm pe cele mai mari scene. Să le insuflu toată dragostea mea pentru dans și să le pot împărtăși din experiența mea, a declarat Elena Marin, potrivit kfetele.ro.

Totodată, fosta faimoasă și-a caracterizat colegii cu care a trăit atâta timp în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu este omul care mi-a fost alături. Este un luptător, care știe să respecte regulile și să joace corect. Are coloană vertebrală, este un mentor, un antrenor, un sportiv disciplinat, un familist, o persoană care iubește istoria și de la care ai ce să înveți. Mă bucur că suntem prieteni.

Andreea Antonescu este omul potrivit la locul potrivit. M-am bucurat când am văzut că a intrat în competiție. Ne-am susținut și ne-am fost alături, în acele momente critice.

Jador m-a surprins în mod plăcut. Nu știam prea multe despre el, dar am cunoscut un om frumos, energic, cu un suflet bun. Am apreciat că știe să își ceară scuze, atunci când greșește. Asta spune multe despre un om. Îmi făcea plăcere de fiecare dată când îl auzeam cântând.

Culiță este omul care se descurcă la toate. Culiță era omul nostru de încredere. Oricând aveam vreo problemă, era persoana care sărea în ajutorul nostru. Este un familist convins și am apreciat că a renunțat la visul lui, pentru a fi alături de iubită și de băiețelul lor.

Costi Ioniță, omul Zen, este un om bun, care și-a schimbat radical viața si pe care îl felicit. Este echilibrat, citește foarte mult și îi place să se informeze. Este o persoană inteligentă, care își folosește cunoștințele într-un mod constructiv. I-aș invita la nuntă pe toti, cu cel mai mare drag, să îmi fie alături. 

Da, din păcate, am avut o relație dificilă cu Zanni. Întotdeauna Zanni a simțit un pericol și o frică atunci când a venit vorba de mine. Concret, probleme noastre au plecat de la el.

Deși mi-am dorit reconcilierea, nu am avut cu cine … Probabil frustrările și ura lui sunt mult mai mari decât mi-aș fi imaginat eu. Da, l-am felicitat, stiu cât de mult si-a dorit să câștige, a afirmat Elena Marin potrivit sursei citate mai sus.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.