Sindy a fost văzută în ipostaze incendiare alături de un bărbat

0

Sindy a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021. Pe numele ei Szidonia Szasz, aceasta a uimit concurența, dar și telespectatorii cu felul cum parcurgea traseele și forța fizică și psihică arătată.

În vârstă de 26 de ani, Sindy este din Brașov și este de profesie tehnician maseur. După ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a îndreptat către dans modern și latino. Pasionată de sport, Szidonia Szasz își petrece ore bune în sala de forță, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru că are o forma fizică de invidiat.

După ce a ieșit din competiție, Sindy a vorbit foarte frumos despre experiența în Republica Dominicană.

A fost o experiență minunată, mi-am dorit foarte mult să ajung în această competiție. Jador tot timpul mă demoraliza când trebuia să arunc, auzeam doar vocea lui. După ce a plecat, am reușit să mă concentrez mai bine. Dar mi-a plăcut de elpentru că a avut ambiție. Nefiind aport, a avut ambiție și nu s-a lăsat niciodată și chiar a fost talentat și la parta finală, doar că a fost mai vocal. Oricum, m-a surprins, nu mă așteptam să fie atât de bun pe traseu, chiar și-a dat interesul. Asta contează și asta apreciez.

În prezent, Sindy a fost pozată în timp ce-l ajuta pe tatăl ei la tencuiala casei, făcând pe zugravul exact ca un bărbat. Obisnuita cu munca si fiind si o fata descurcareata, Sindy a pus efectiv osul la treaba si a inceput sa tencuiasca pe dinafara peretii casei in care locuieste familia sa.

Sindy a dormit la Ștefan Ciuculescu

Mai mulți concurenți de la Survivor România 2021 au fost la mare, după ce au revenit din Republica Dominicană. Printre ei s-a aflat și Sindy, care înainte de a pleca a dormit o noapte la Ștefan Ciuculescu.

Este un familist convins și am apreciat că a renunțat la visul lui, pentru a fi alături de iubită și de băiețelul lor. Costi Ioniță, omul Zen, este un om bun, care și-a schimbat radical viața si pe care îl felicit. Este echilibrat, citește foarte mult și îi place să se informeze.

Este o persoană inteligentă, care își folosește cunoștințele într-un mod constructiv. I-aș invita la nuntă pe toti, cu cel mai mare drag, să îmi fie alături”, a mai spus Elena Marin.

„Da, din păcate, am avut o relație dificilă cu Zanni. Întotdeauna Zanni a simțit un pericol și o frică atunci când a venit vorba de mine. Concret, probleme noastre au plecat de la el.

Sindy era criminală. Ea fura curent din secundă în secundă.

Are o energie de te rupe în două. Dacă stai o săptămână cu Sindy, dormi o săptămână după. Te face să fii atent la ea mereu. Nu face nimic, dar se plimbă, nu are stare.

E simpatică foc. Am luat-o la mine, ca să putem merge în Vamă. Era obosită și mi-a zis că se duce să se culce, eu i-am zis că trebuie să ne trezim în câteva ore.

Mi-a zis că e obosită, eu m-am dus și mi-am făcut cafeaua, m-am pregătit. Când o văd pe Sindy în sufragerie, căuta telecomanda și mi-a zis deodată că i-a trecut somnul, a mărturisit Ștefan Ciuculescu.

Foto: avantaje.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri