Prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, a revenit în țară odată cu concurenții, după ce jocul s-a terminat. Fost ofițer de marină comercială, acesta a povestit cum a fost experiența în Republica Dominicană. Pavel a mărturisit că nu a știut în ce s-a băgat.

Nu! Clar, răspunsul scurt este nu, pentru că îmi dădeam seama că este un show de supraviețuire și-mi făcusem o documentare suficient cât să înțeleg că Exatlon a însemnat eminamente sportiv și încă odată o reverență lui Cosmin Cernat, o reverență lui Dan Cruceru, pentru că îi consider înaintașii mei, însă Survivor, și de la Survivor se dorea altceva și cred că aici a fost valoarea adăugată a mea, să vin cu zona de bătăli epice, cu zona de bătali istorice, a povestit Daniel Pavel la Teo Show.

Daniel Pavel a declarat că, în spatele camerelor de filmat, era o adevărată echipă de profesioniști, din toate punctele de vedere. Acesta este și unul dintre motivele pentru care emisiunea a avut un asemenea succes, fiindcă totul a fost făcut perfect. Prezentatorul a povestit cum a decurs o filmare în ciuda vremii care se schimbă brusc.

Pentru că cu câteva secunde înainte am zis, așteptăm un pic, pentru că e o echipă de mega profesioniști, încă o dată o reverență, a mea personală pentru ei, pentru că să controlezi lumina, voi știți foarte bine, lumina, sunetele, și în momentul ăla când ziceam că și concurenții sunt pregătiți și venea ploaia, a afirmat Daniel Pavel pentru sursa citată mai sus.

Daniel PavelA vrut să mănânce precum concurenții

Prezentatorul a mărturisit că a vrut să mănânce la fel ca și concurenții, pentru a face experiența la limita supraviețuirii, însă nu a fost lăsat de doctorul aflat în camp, tata Teo.

Nu. Mă vedea mâncând, însă, tata Teo, domnul doctor Teo. Pentru că Teo este, în primlul rând, un clinician, un doctor de frontline, foarte puternic, și mi-a zis, băi, Daniele, foarte bine, am înțeles asta, bravo, dar nu. Am mâncat aproape ca și ei în sensul că porțiile s-au redus, am și slăbit cam 10 kilograme, a mai spus Daniel Pavel.

Cel care a prezentat Survivor România 2021 trăiește de 5 ani la Viena. După terminarea show-ului, acesta va pleca într-o binemeritată vacanță cu iubita lui și copilul lor.

Survivor România ediția a treia va începe probabil, ca și celelalte precedente, undeva la începutul lui ianuarie 2022. Rămâne de văzut dacă dacă Daniel Pavel va mai prezenta show-ul sau Kanal D va face la fel ca în trecut și va schimba moderatorul.

Foto: tacataca.prosport.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.