După ce a fost la un pas de eliminare săptămâna trecută, Albert de la Războinici a luat o decizie radicală, pe care a și transmis-o coechipierilor săi. Acesta nu mai vrea să treacă, din nou, prin stresul Consiliului de eliminare și a mărturisit că îi este tot mai greu în Republica Dominicană.

Mi-e tare dor și de prieteni, de familie, de apropiați, de rude sunt efectiv ca într-o bulă. Parcă m-am născut aici, mi-e din ce în ce mai greu, parcă ușor, ușor de când nu am mai avut jocuri de comunicare sau dacă le-am avut au fost foarte rare, parcă uit cumva de ce se întâmplă în afara Survivor, parcă m-am obișnuit prea tare aici (…). Simt nevoia rău de tot să vorbesc cu cineva de acasă, mă simt așa încărcat, mă simt plin, simt nevoia să mai aud pe cineva. Cel mai dor îmi este de tatăl meu, de mama mea, de bunica mea, de verișoara mea, de verișorul meu, de prietenii apropiați. Îmi e dor să îi aud. Îmi e dor de toată lumea, dar în principal de familie, mi-e foarte dor, a dezvăluit Albert Oprea la Survivor.

Albert Oprea a luat o decizie radicală

Competiția Survivor este aproape de final și în curând se va trece la individual. Drept urmare, Albert i-a strâns pe colegii săi și le-a transmis ce trebuie să facă în perioada următoare.

Trebuie să nu mai pierdem niciun joc de eliminare. Săptămâna aceasta este decisivă, a anunțat Albert Oprea.

În săptămâna trecută Andrei a ieșit favoritul publicului, iar pe rețelele de socializare au curs mii de comentarii. Oamenii se întrebau cum este posibil așa ceva, deși Albert este votat la greu. Alții consideră că este de vină Sorin, care votează masiv pentru a fi eliminat Albert.

Un lucru este cert, după ce a scăpat de tensiunile din echipă Albert este unul dintre cei mai buni concurenți. Show-ul Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.