Rapid a oferit o prestație uluitoare în cadrul etapei cu numărul 30 din SuperLiga României, învingând categoric FCSB cu un scor zdrobitor de 4-0. Partida desfășurată pe Arena Națională a fost marcată de contribuțiile decisive ale jucătorilor Paul Iacob, Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani, acesta din urmă reușind să înscrie o „dublă”.

Paul Iacob, Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani au fost cei trei eroi ai zilei, stabilind victoria categorică a echipei Rapid în fața FCSB. Cu abilitățile lor remarcabile și determinarea de fier, acești jucători au reușit să impună un ritm alert și să aducă succesul echipei lor într-un mod spectaculos.

În urma acestei înfrângeri usturătoare, Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a fost prezent la flash-interviul de după meci pentru a oferi o perspectivă asupra situației echipei sale. În ciuda scorului sever, Charalambous a subliniat că nimic nu este pierdut, menționând faptul că FCSB a fost lider de la începutul campionatului și că acolo va rămâne pănă la final.

FCSB va rămâne lider

Charalambous a fost încurajător în privința jucătorilor săi, respingând tendința de a-i blama pentru rezultatul nefavorabil. În ciuda criticilor dure aduse de către patronul Gigi Becali, care i-a făcut deja „praf” pe toți jucătorii, antrenorul a insistat asupra faptului că nu este momentul să aruncăm vina asupra echipei. El a subliniat importanța răbdării și a susținerii pentru a depăși această perioadă dificilă.

”A fost o înfrângere grea, ne cerem scuze fanilor. Am primit gol de la o fază fixă. Puteam înscrie în prima repriză, dar n-am reușit. După pauză am marcat, dar a fost ofsaid. După ce am primit al doilea gol parcă am renunțat. Din prima zi jucătorii au fost mereu pe primul loc. Este o înfrângere grea, dar nu trebuie să uităm ce au făcut până acum. Câteodată mai ai și zile de genul.

Sunt mândru de jucătorii mei, nu trebuie să începem să-i blamăm, ci să luptăm. Sigur nu ne dorim să existe astfel de momente, în care să renunțăm. Sunt mândru de ei. Jucătorii sunt cei mai afectați, știm că n-am jucat bine, dar tot suntem pe primul loc. Este o lecție pentru mine, jucători, pentru toți. Am avut câteva oportunități în acest meci, dar problema noastră cea mai mare a fost când am primit al doilea gol. Trebuie să analizăm meciul și să corectăm lucrurile.

Sigur vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului, felicitări și arbitrului. De multe ori când centralul merge la VAR, ia decizia pentru care este chemat, dar el a arătat personalitate. Când câștigi, nu trebuie să devii arogant, iar când pierzi nu trebuie să vezi totul negru. Întotdeauna suntem supărați când pierdem.

Domnul Gigi este de multă vreme în fotbal și înțelege că nu putem câștiga toate meciurile. Campionatul se joacă până la final, așa vedem noi lucrurile”, a afirmat Elias Charalambous la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

Cu toate că Rapid a obținut o victorie spectaculoasă, iar FCSB se confruntă cu critici și presiune considerabile, competiția în SuperLiga României rămâne încă deschisă și plină de surprize. Fiecare echipă are propriile provocări și momente dificile, iar adevărata măsură a caracterului unei echipe poate fi observată în modul în care aceasta răspunde în fața adversităților.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.