Ambianța din culisele fotbalului românesc s-a încins odată cu dezvăluirile recente ale antrenorului FCSB, Elias Charalambous, care a provocat un val de speculații prin declarația sa despre o posibilă trădare. Într-o declarație neașteptată, Charalambous a dezvăluit că, în ciuda faptului că FCSB este prima sa opțiune, există o singură echipă pentru care ar fi dispus să părăsească clubul lui Gigi Becali: Barcelona.

În ciuda lipsei unei oferte de prelungire a contractului său cu formația din Ghencea, Charalambous a subliniat că FCSB rămâne prima sa opțiune și că se simte confortabil în cadrul echipei. Cu toate acestea, absența unei discuții directe cu patronul Gigi Becali cu privire la prelungirea contractului său este un aspect pe care antrenorul cipriot îl consideră încă în curs de rezolvare.

„Dacă Barcelona mi-ar face o ofertă, atunci aș merge! (n.r. – râde). Adevărul e că Steaua (n.r. – FCSB) este prima opțiune, voi discuta cu ei.

Trebuie să rămân umil, cu picioarele pe pământ. Am câștigat titlul de campion, dar trebuie să rămân modest”, a spus Elias Charalambous, potrivit publicației Balla.

Elias Charalambous speră să antreneze o altă formație

În timp ce echipa se pregătește pentru următorul meci din play-off-ul Superligii, Charalambous a subliniat faptul că atmosfera din vestiar este una relaxată, având în vedere câștigarea titlului. Cu toate acestea, el este convins că jucătorii vor continua să ofere performanțe de top în ultimele meciuri ale sezonului.

În ciuda succesului său recent cu formația din Ghencea, Charalambous a făcut valuri și în țara sa natală, Cipru, devenind subiectul principal al presei și fiind lăudat pentru performanțele sale la echipa lui Gigi Becali. În plus, promisiunile financiare generoase făcute de patronul echipei, în cazul calificării în grupele competițiilor europene, reprezintă o motivație suplimentară pentru antrenorul cipriot.

Cu toate acestea, declarațiile despre o posibilă trădare și dorința de a antrena la Barcelona indică faptul că Charalambous este deschis la noi oportunități și că este pregătit să exploreze alte posibilități în cariera sa de antrenor. Cu viitorul său încă neclar, rămâne de văzut dacă drumul lui Elias Charalambous va rămâne în continuare pavat cu victorii și realizări la FCSB sau dacă va porni într-o altă direcție, către una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.