Mircea Rednic nu are milă de Dinamo. UTA Arad continuă să impresioneze în play-out-ul Superligii, obținând o victorie crucială cu scorul de 3-1 împotriva echipei FC U Craiova. Această victorie nu doar că le-a adus arădenilor trei puncte importante în clasament, dar le-a consolidat și locul 7 în ierarhie.

Ambianța la stadion a fost una deosebită, cu aproximativ 10.000 de suporteri entuziasmați care au încurajat echipa minute în șir și au scandat numele lui Mircea Rednic și ale jucătorilor săi după ultimul fluier al arbitrului. Atmosfera fantastică a demonstrat sprijinul imens pe care UTA îl are din partea fanilor săi și a adăugat o notă de bucurie în echipă după această victorie semnificativă.

Golurile marcate de Luckassen în minutul 6, R. Pop în minutul 31 și Pedro în minutul 66 au anulat practic reușita lui Ibrahim din minutul 87 și au confirmat superioritatea echipei arădene în acest meci. Antrenorul Mircea Rednic nu și-a putut ascunde bucuria și mândria la finalul serii, exprimându-și satisfacția pentru prestația echipei sale și pentru absența de controverse sau acuze care au apărut în alte meciuri.

„E important că echipa a câștigat, a jucat bine. Felicitări, băieții au avut atitudine, ambiție, încredere, s-a văzut diferența. Am câștigat meritat la câte ocazii am avut. Era un moment delicat, cu tot felul de suspiciuni. Nu există așa ceva, noi suntem profesioniști, ne facem treaba. Nu contează că ești rapidist, stelist, dinamovist, suntem plătiți aici, ne respectăm suporterii. Nu vreau să aud ce s-a auzit la alții și de aceea am început cu inima strânsă jocul de azi.

Văzând ce se întâmplă la alții, să se strige Rușine! Că lumea uită, se trăiește momentul. Dar, noi am făcut un joc bun, am fost bine organizați, am punctat când trebuia să punctăm și vreo 20 de ocazii sau șuturi pe poartă. Statistica e bună, poate un pic la posesie sunt ei peste, dar o posesie ce nu ne-a pus mari probleme. Mi-e ciudă că am luat gol, puteam să-l evităm. Am marcat 15 goluri, avem 37 de puncte, e record de când UTA e în Superligă”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic nu are milă de Dinamo

Deși UTA Arad nu mai are o miză de clasament în meciul următor cu Dinamo, Mircea Rednic a subliniat că echipa sa va juca la victorie și la București. Chiar dacă nu mai este în joc o poziție în clasament, determinarea și angajamentul rămân constante în echipa arădeană, care nu își permite să se relaxeze și să subestimeze adversarul.

„Ne-am propus primul loc, suntem pe primul loc, dar acum vrem să facem 40 de puncte, ăsta e obiectivul nostru. Mai sunt trei puncte în joc, mergem să le obținem. Nu conteaază că sunt eu sunt dinamovist, am bătut Craiova, am bătut Botoșani, Voluntari, Iași, haideți să facă și ei ceva pentru ei. Eu mi-am făcut datoria cu vârf și îndesat, dar sunt antrenorul UTA-ei, aici lumea mă iubește, sunt respectat.

Aici am renăscut, cariera mea intrase puțin în umbră, aici am renăscut. Nu e vina mea, e vina celor de la Dinamo că nu au mers pe mâna mea, în frunte cu marele administrator care stă de 4 ani, e și lăudat și-și ia salariul de atâta timp. Sunt profesionist, ajutați-vă voi! Nu ați vrut să mă susțineți, să fiți sănătoși!”, a fost mesajul lui Rednic.

Pe de altă parte, pentru Dinamo București, situația este una extrem de delicată. Ei nu au altă opțiune decât victoria pentru a evita retrogradarea în Liga a 2-a, iar chiar și în acest caz, supraviețuirea rămâne incertă, fiind la mâna altor rezultate. Astfel, meciul cu UTA Arad devine crucial pentru „câinii roșii”, iar presiunea asupra lor este uriașă înaintea acestei confruntări decisive.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.