Săptămâna de Paște, la Survivor, nu vine cu vești bune pentru concurenți. Toți se așteptau ca în această perioadă să nu plece nimeni acasă. Din păcate, Daniel Pavel a anunțat că va fi Consiliu de urgență și cineva va pleca din Republica Dominicană. Se pare că este vorba despre o problemă medicală gravă. Ionuț Iftimoaie a renunțat și a părăsit competiția.

Update 20.04 – Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor și a avut o plecare unică. După terminarea filmărilor acesta a avut o ieșire care a uimit pe toată lumea.Conflictul dintre Alin Chirilă și Andreea Moromete – odată buni prieteni – a continuat în tabără, cu noi jigniri din partea luptătorului MMA. „Trebuia să iasă și păpușa Chucky de sub pat, să se evidențieze și ea. Termină, odată, că nu-ți mai suport vocea. N-am ce să discut cu tine“, i-a spus Alin Chirilă.

„Am simțit-o. Am visat toată această schemă și așa s-a și întâmplat. Cele trei luni au fost intense și reale. Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc. Vreau doar să le spun colegilor care au rămas că viața lor continuă și după «Survivor». Eu am făcut tot ceea ce am simțit. Persoana cea mai importantă sunt eu. Sunt unic și așa voi rămâne“, a spus Alin Chirilă.


Update 19.04 – Alin Chirilă a fost propus pentru eliminare de colegul său Robert și are mari șanse să plece acasă, fiindcă publicul va trebui să aleagă între el și Carmen Grebenișan.

„Am venit să cunosc povești noi, să învăț de la caractere diferite, chiar dacă sunt un caracter mai dur și mai diferit de ceilalți și consider că am reușit să fac asta. Nu consider că este cea mai tare și dură experiență de viață pe care am trăit-o până acum, pentru că am trăit altele, care m-au marcat mai mult. Survivor, pentru mine, este o experiență uimitoare. Am ajuns să descopăr adevăruri pe care nu le-aș fi descoperit, dacă nu veneam aici. O să las la decizia publicului”, a spus Alin Chirilă.

”Mă simt emoționată și temătoare. Victoria e importantă, dar nu cu orice preț. Am fost sinceră și nu m-am schimbat”, a spus Carmen.


Update 18.04 – După plecarea lui Ionuț Iftimoaie, Survivor România se mai desparte de un concurent în prima săptămână de După Paște. Se pare că totul este mai greu iar concurenții nu mai fac față. Robert câștigă colanul de imunitate și îl va vota pe Alin Chirilă pentru a pleca acasă. Grupul a votat-o pe Carmen Grebenișan. Cea mai mare șansă să plece acasă o are Alin Chirilă. Rămâne de văzut ce va decide publicul.


Totodată, concurenții vor avea parte și de o masă tradițională de Paște, iar toată lumea va mânca pe săturate.

Luptele pe traseu vor fi acerbe, fiindcă recompensele vor fi mari iar concurenții vor lupta până la ultimul strop de energie.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.